≫ 

Hrvat definitivno izabrao da igra za reprezentaciju Nemačke: Tu više nema povratka!

Sosa želi sa Pancerima na EP

  • 4
Borna Sosa Printskrin: Youtube/Sports Moments

Nekadašnji mladi fudbalski reprezentativac Hrvatske Borna Sosa odlučio je da zaigra za reprezentaciju Nemačke, preneo je portal "24sata.hr".

Nemački mediji su u petak preneli da je Sosa po hitnom postupku dobio nemačke papire i da ga Joakim Lev vidi u nacionalnom timu na predstojećem Evropskom prvenstvu, a dan kasnije stiže i izjava samog fudbalera:

- Gotovo je, moj stav se više ne može promeniti. Zvali su me iz HNS-a, razgovarao sam i sa Zlatkom Dalićem, objasnio sam mu svoju odluku i tu više nema povratka. Selektor je bio korektan, nije tu bilo nikakvih obećanja, poželeo mi je sreću - rekao je Sosa za "24sata" i dodao:

- Sa HNS-om nije bilo nikakvog kontakta poslednjih mesec dana. To je jedan od razloga zbog čega sam se odlučio za ovakav potez. Uskoro ću imati 24 godine, već sam tri sezone u Nemačkoj, nikada nisam dobio poziv za Hrvatsku. OK, razumem to, svako ima pravo na svoj izbor. Njihova je odluka jasna, u HNS-u veruju da na toj poziciji ima boljih igrača od mene. Tako i ja imam pravo na svoju odluku, tu više nema povratka.

Sosa je ove sezone u dresu Štutgarta upisao deset asistencija na 26 utakmica. Prošao je sve mlade selekcije Hrvatske, a za U21 je odigrao 19 mečeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA