≫ 

Ovakav gol dugo nije viđen na srpskim terenima, spektakularan volej Kneževića za nadu Proletera

Pobede u današnjim utakmicama ostvarili i Novi Pazar i Voždovac

  • 2

Proleter "je živ"!

Ekipa koju su mnogi prežalili posle duge serije bez pobede, savladala je Radnik u Novom Sadu rezultatom 3:0, pa je tako ostala van opasne zone dva kola pre kraja. Sva tri gola ekipa iz Slane Bare postigla je u drugom poluvremenu, u rasponu od 63. do 69. minuta, a junak je bio dvostruki strelac Filip Knežević.

Bivši fudbaler Partizana je dao gol za vođstvo, potom je Mirosavljev udvostručio prednost, a onda je useledio potez utakmice, definitivno i potez kola, meseca, možda i sezone - volej Kneževića kakav se retko viđa na srpskim terenima.

Na "Karađorđu" se dogodio prizor kao iz najjačih liga Evrope, za nevericu, potez kojeg se ne bi postideli ni najveći igrači današnjice. Knežević je sačekao loptu koju je odbio iz svog kaznenog prostora igrač Surduličana, savršeno je uhvatio punim stopalom i lansirao parabolu u mrežu Radnika.

Spektakl!

Pogledajte (video u vrhu) maestralan potez Kneževića kojim je Proleter stavio tačku na trijumf, tek prvi posle osam kola.

Osim Proletera, važne pobede u borbi za opstanak ostvarili su Voždovac protiv Napretka 4:2 i Novi Pazar protiv Mladosti 4:1, pa ćemo u poseldnja dva kola biti svedoci velike drame za opstanak u elitnom rangu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA