≫ 

Dembele promašio titulu u 85. minutu, Barsa i Atletiko odigrali nerešeno za Real

Bez golova u okršaju Katalonaca i Madriđana

  • 4
Barcelona, Athletic Bilbao Foto: Tanjug/AP

Očekivao se prasak u derbiju 35. kola Primere, ali kada je naspram Barselone Simeoneov Atletiko tvrda i često ne tako uzbudljiva utakmica je zagarantovana.

Konačan rezultat i remi (0:0) definitivno je po ukusu Reala koji će se u slučaju pobede nad Seviljom u nedelju izjednačiti sa Atletikom na čelu tabele, ali i zbog boljeg međusobnog skora s Jorgandžijama tri kola pre kraja držati sudbinu u svojim rukama.

Što se tiče okršaja na Nou Kampu, ne može se reći da je bio lep i po ukusu ljubitelja fudbala. Prvo poluvreme obeležile su rane povrede i izmene Lemara i Busketsa, a u atmosferi jalovih napada najčešće su golmani bili ti koji su briljirali na obe strane.

Malo više posla imao je Jan Oblak, mada je u prvom delu i Ter Štegen čak u tri navrata spasavao mrežu Barselone pred udarcima Koree, Ljorentea i Karaska u prvih 45 minuta.

Kod Barselone Leo Mesi je pokušavao da diriguje igrom, ali osim nekoliko pokušaja iz slobodnih adaraca u drugom delu nije se proslavio.

Najbolju priliku da donese pobedu Barsleoni propustio je Usman Dembele u 85. minutu kada je sa samo nekoliko metara užasno šutirao glavom na centaršut Albe i tako obradovao navijače Reala.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    8. maj 2021 | 18:33

    Реал нема бољу гол разлику од Атлетика него је бољи у међусобним дуелима!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA