≫ 

Miha uzeo bod, pa opet "pecnuo" predsednika: "Fali mi štoper i napadač, ali nemamo novca"

Srbin između redova poslao poruku prvom čoveku kluba

  • 0
Siniša Mihajlović Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Bolonje danas su remizirali sa Udinezeom u gostima 1:1 i održali se negde pri sredinki tabele Serije A, međutim za nešto više naredne sezone potrebna su pojačanja, izjavio je posle meča Siniša Mihajlović i time, između redova, još jednom poslao poruku predsedniku kluba Đuzepeu "Džoiju" Saputu.

- Na kraju je ovo bio dobar bod za nas, imali smo sve vreme utisak da će gol doći, nema veze što je došao na samom kraju (Orsolini iz penala) - izjavio je Miha.

Miha, kao i svi u klubu manje sad razmišljaju o preostalim utakmicama ove sezone, jer je fokus na formiranju tima za narednu takmičarsku godinu, a to podrazumeva i pojačanja.

- Moramo da zadržimo najbolje igrače, da dovedemo napadača i štopera. To je ono kako ja vidim idealan scenario, ali to ne možemo da ostvarimo. Problem nisu imena, problem je novac. Moramo pre toga da otkupimo ugovore Muse Baroua i Adame Sumarua, imamo i dugove da platimo i još neke stvari - otkrio je Miha prioritete kluba, a to nisu dolazni transferi.

- To su sve pitanja za predsednika, ne za mene. Pokušaćemo da unapredimo igru tima, imamo ambicije, i poptuno mi je jasno što neke naše želje nije moguće realizovati - zaključio je srpski stručnjak.

Miha je ne tako davno već pominjao predsednika Bolonje Saputa jer ovaj retko svraća u klub, čak ni ne boravi u Italiji, već u Kanadi gde posluje, što je za Srbina, kako je rekao, vrlo tužan odnos prema klubu koji vodi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA