≫ 

Gde ćeš panenkom na Mendija? Aguero se obrukao sa penala, iznervirao i Pepa u derbiju sa Čelsijem

Neozbiljan pokušaj Argentinca sa "bele tačke"

  • 0
eduar mendi

Foto: Tanjug/Ap

Treći put ove sezone Mančester siti i Čelsi dele megdan, drugi put u okviru Premijer lige, a ovaj meč je i uvertira pred najvažniji okršaj ova dva tima - u finalu Lige šampiona.

Otud su Gvardiola i Tuhel malo "promešali karte" kada je reč o sastavima, šansu su dobili igrači koji su dosad manje igrali, među njima i Serhio Aguero, koji je uz Sterlinga predvodio navalu domaćeg tima.

Za razliku od Sterlinga, strelca vodećeg gola, Argentinac se nije proslavio, iako je imao najidealniju šansu da duplira prednost u samoj završnici poluvremena - iz penala.

Očekivala se lagana egzekucija kapitena Sitija, ali je usledio šokantan epilog po domaće: Kun je panenkom pokušao da iznenadi Mendija, ovaj se nije dao prevariti pa je rutinski sačekao mlak šut Argentinca.

 

Ovakav potez Aguera propisno je iznervirao pepa Gvardiolu, koji je imao šta da kaže svom najiskusnijem igraču zbog ove nonšalancije.

- Šta izigravaš? - uhvatili su engleski mediji Pepa kako "riba" Argentinca pred odlazak na veliki odmor.

Video: Kako je samo raspalio Knežević po lopti: Ovakvi golovi se retko postižu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA