≫ 

Liverpulov san o Ligi šampiona živi bar do Old Traforda: Mane i Tijago Alkantara oborili Svece

Sautempton je pao na Enfildu i to teže nego što rezultat govori - 2:0 (1:0)

  • 0
Liverpul slavio pobedu protiv Vulverhemptona Laurence Griffiths

Fudbaleri Liverpula su savladali Sautempton sa 2:0 u okviru 35. kola Prmijer lige i zadržali šanse za plasman u Ligu šampiona.

Izabranici Jirgena Klopa su do trijumfa stigli mnogo teže nego što to konačan rezultat govori, u meču u kome su imali dosta prilika, ali im je pobedu na kraju sačuvao golman Alison sa nekoliko vrsnih intervencija.

Pogotke za Crvene postigli su Sadio Mane u 31. i Tijago Alkantara u 90. minutu (to mu je prvenac u crvenom dresu), u meču u kome je Klop odmorio Roberta Firmina uoči gostovanja na Old Trafordu u četvrtak uveče protiv Mančester junajteda.

Takođe, tokom meča se sa nekoliko izvrsnih odbrana iskazao i iskusni golman Svetaca Frejzer Forster.

Liverpul je posle ove pobede šesti sa 57 bodova, što je šest manje od četvrtoplasiranog Lestera (uz meč manje) i samo ga teorija drži u trci za plasman u Ligu šampiona.

Problem više za Klopov tim je činjenica da do kraja sezone nema pravo na kiks, pa će biti zanimljivo u čtvrtak uveče na "Teatru snova" protiv velikog rivala u reprizi onog otkazanog duela od prošlog vikenda.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA