≫ 

Ne, ovo nije šala: Mesi i Dmitrović "rame uz rame" protiv TOP 4 ekipa Primere

Obijica su dali po jedan pogodak vodećim ekipama na tabeli, iako je Srbin golman

  • 0
Barcelona Eibar

Foto: Tanjug/AP

Da je neko na početku sezone rekao da ćemo pred kraj iste upoređivati golove Lionela Mesija i Marka Dmitrovića protiv TOP 4 timova Primere, verovatno bi svi pomislili da je u pitanju neka šala!

Međutim, nije u pitanju šala već surova realnost koja kaže da je Mesi postigao identičan broj golova protiv Reala, Atletika i Sevilje koliko i Dmitrović - JEDAN!

Podatak koji je definitivno neverovatan s obzirom na to da je Dmitrović golman Eibara, a još neverovatnije zvuči da će srpski čuvar mreže moći i da prestigne Mesija u direktnom duelu u poslednjem kolu Primere.

Dmitrović je bio strelac gola protiv madridskog Atletika iz penala, dok je Mesi krajem februara dao gol Sevilji. Poslednju priliku da nešto promeni imao je protiv Jorgandžija u subotu popodne, ali je derbi na Nou Kampu završen bez golova.

Barselona pred poslednja tri kola zaostaje za Atletikom dva boda i beži jedan Realu koji, doduše, u nedelju veče tek treba da igra sa Seviljom. Eibar je, s druge, strane, poslednji i zaostaje dva boda za sigurnom zonom.

U nastavku pogledajte golpove Mesija i Dmitrovića protiv TOP 4 ekipa Primere:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA