Stanković: Želim "problem" u finalu Kupa, neka vam igrači kažu šta sam im rekao na poluvremenu

Trener crveno-belih ima zamerke na prvo poluvreme

  • 4

Jeste Crvena zvezda pregazila Zaltibor u utakmici 36. kola Superlige rezultatom 6:1, ali daleko od toga da je trener srpskog šampiona Dejan Stanković bio u potpunosti zadovoljan partijom svojih momaka.

Pre svega zbog blede i anemične igre u prvom poluvremenu koje su gosti rešili u svoju korist rezultatom 1:0. Međutim, Zvezda je u nastavku bila nezadrživa.

- Neka vam igrači kažu šta sam rekao na poluvremenu. Ne može da bude ležerno kad nosiš ovaj dres. Dešavale su se gluposti. Prezadovoljan sam drugim poluvremenom, tako treba da igramo. Mnogo su dali, ne mogu da tražim nešto više od njih. Trudimo se da izgledamo dobro kao u drugom poluvremenu. Polako glava popušta koliko god ja radio - rekao je Stanković na terenu Marakane, dok je na konferenciji dodao:

- Igrači moraju da budu svesni da je ovo Crvena zvezda i da ispoštuju ono što se dogovorimo. Na poluvremenu smo izvršili tri izmene i trudimo se da igraju oni koji nisu imali minute, ali opet kažem moramo da izgledamo kao Zvezda. Smatram da je drugo poluvreme bilo fenomenalno, jako, onako kako smo želeli. Neke igrače smo odmarali, a neke vraćamo polako u formu, jer želim da 25. maja u finalu Kupa imam “problem” koga da stavim da igra. Mislim da je drugo poluvreme bilo jedno od najboljih do sada.

Govorio je trener Zvezde o oborenim rekordima, jer su crveno-beli stigli do 104 postignuta pogotka uz 102 osvojena boda.

- To je zasluga igrača, kao i celog stručnog štaba. Radili smo jako i veoma sam srećan zbog momaka, znam koliko su posvećeni i zaista su vredno radili od početka sezone. Počeli smo ovaj ciklus davno i zaslužuju sve pohvale. Mene ne zanimaju rekordi, želim da moj tim igra uvek kao danas u drugom poluvremenu, a ako uz to dođu rekordi rado ćemo ih prihvatiti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hahahaha

    10. maj 2021 | 00:34

    Svojim ili Zlatibo Čajetina ..

  • Dima

    10. maj 2021 | 00:04

    Ako se Vazura po naredjenju skloni onda ces da osvojis ali tad ce on morari i svi iz uprave hteli nehteli, pa nek odluce sad dali im se isplati da kalkaluisu. Ako rese da se ne sklone, o kupu ne razmisljaj.

  • Lord

    10. maj 2021 | 09:50

    E,prodana dušo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA