≫ 

PSŽ se okliznuo i u Renu, Lil na korak od prve šampionske titule posle 10 godina

Doge već mogu da počnu da slave...

  • 0
Manchester City PSG

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Rena i PSŽ-a odigrali su nerešeno (1:1) u poslednjem meču 36. kola prvenstva Francuske, a ovaj rezultat najviše ide na ruku lideru Lilu.

Vodeći tim Lige 1 sada ima tri boda više od Svetaca i pet od trećeplasiranog Monaka, a do kraja šampionata ostalo je da se odigraju još dva kola. U slučaju istog broja bodova odlučuje gol razlika.

Ekipa iz Pariza je samo nekoliko dana posle eliminacije iz Lige šampiona doživela još jedan težak udarac. PSŽ je poveo u petom minutu nadoknade prvog poluvremena, kada je Nejmar iz penala savladao Alfreda Gomisa.

Ren nije odustajao, konstantno je pretio gostima iz prestonice, a hrabra igra se iplatila u 70. minutu, kada je Seru Žirasi devetim golom u sezoni izjednačio rezultat na 1:1.

Domaći tim je bio bolji, uputio je čak deset udaraca u okvir gola, a PSŽ svega četiri na ovom meču.

Ren u finišu nije iskoristio brojčanu nadmoć na terenu pošto je Presnel Kimpembe u 88. minutu dobio direktan crveni karton.

U svakom slučaju, evidentno je po igrama na terenu da ovaj Poketinov PSŽ nije kao neki raniji i da će teško odbraniti titulu šampiona koja je uveliko na putu za Lil.

A tamo se čeka punih 10 godina, još od 2011...

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA