Tražili ga Sporting i Bešiktaš, sada će za džabe napustiti Vojvodinu

Saničanin će na leto moći da bira klub, Voša neće dobiti ni cent

  • 0
Siniša Saničanin, Filip Holender Foto: Marko Jovanović

Nenad Lalatović je i zvanično poručio da će na kraju sezine napustiti Vojvodinu koja nije želela da mu produži ugovor, a njegovim stopama najverovatnije će i nekolicina fudbalera!

Među njima je i Siniša Saničanin, štoper koji je donedavno bio standardni reprezentativac Bosne i Hercegovine i kom ugovor sa Novosađanima ističe na leto.

Saničan je na početku sezone povezivan sa Sportingom iz Lisabona, dok se tokom zimskog prelaznog roka pominjalo da će Bešiktaš za njegove usluge platiti Voši 250.000 evra.

Međutim, Vojvodina neće dobiti ni centa za 26-godišnjeg štopera koji je u klubu od 2017. godine - iako se u jednom trenutku činilo da je Saničanin možda i jedini fudbaler kog bi Voša mogla da "proda bez problema."

Čak i sam Lalatović je to potvrdio u intervjuu koji je zimus dao Telegrafu.

- Ja se nadam da će Saničan produžiti ugovor sa Vojvodinom, ako sada ne ode u inostranstvo. Mislim da mu je Vojvodina mnogo dala, postao je i standardan član reprezentacije BiH zahvaljujući igrama u dresu kluba. Sada je postao i tofejni igrač igrač kod mene, tako da bih voleo da se i proda dok sam ja ovde i reši svoju egzistenciju. On to zaslužuje kao igrač i čovek, dolazi iz jedne sjajne familije i želim mu sve najbolje u budućnosti. Nadam se da će naša uprava uspeti da ga proda i da ćemo i mi zaraditi neki dinar.

Na kraju, Voša ostaje "kratkih rukava", ali i bez Nikole Drinčića, Modraga Gemovića i Slavka Bralića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA