≫ 

Direktoru Spartaka polomljena lobanja, hitno prebačen na reanimaciju posle pobede za Ligu šampiona

Senka na veliku pobedu moskovskog kluba

  • 0
FK Spartak Moskva Foto: instagram.com

Fudbaleri moskovskog Spartaka pobedom protiv Himkija približili su se plasmanu u Ligu šampiona, ali je posle meča stigla informacija koja je zabrinula sve u moskovskom klubu.

Direktor za odnose sa javnošću najpopularnijeg ruskog kluba, Anton Fetisov, hitno je prebačen u bolnicu na odeljenje za reanimaciju nakon što je zadobio povrede glave.

Fetisovu je dijagnostikovan otvoreni prelom lobanje i trenutno je u teškom stanju, ali za sada nema detaljnijih informacija o ovom događaju.

- Za sada još uvek ne možemo da odgovorimo na pitanje da li je sve ovo povezano sa njegovim poslom. Istraga je u toku, a za sada je izvesno da se sve dogodilo na ulici u nedelju uveče. Nadam se da će se brzo oporaviti i da će biti poznati svi detalji incidenta - rekao je PR Spartaka Jaroslav Kuljomin.

Fetisov iza sebe ima i staž u moskovskom Dinamu početkom ovog veka, a do dolaska u Spartak u junu prošle godine radio je u „BKS Banci“ na istoj poziciji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA