≫ 

Zoran Mamić zvanično postao begunac

Bivši trener Dinama se nije javio na izdržavanje kazne

  • 2
zoran mamić

Foto: Tanjug/Ap

Bivši trener FK Dinamo Zoran Mamić i zvanično je postao begunac od hrvatskog pravosuđa, pošto se do ponoći nije javio na izdržavanje zatvorske kazne, prenosi portal Index.

Vanraspravno veće zagrebačkog Županijskog suda nedavno je odbilo molbu Mamića da zatvorsku kaznu izdržava u BiH, pa je odluka o upućivanju u remetinečki zatvor postala pravosnažna i izvršna.

Očekuje se da će zagrebački Županijski sud tokom dana policiji izdati nalog za izdavanje međunarodne poternice, nakon čega će biti raspisan evropski nalog za hapšenje.

Zoran Mamić je zbog izvlačenja para iz FK Dinamo osuđen na četiri godine i osam meseci, a njegov brat Zdravko na šest i po godina zatvora.

Mančester Junajted je obezbedio Ligu šampiona, a Lester je porazom kod kuće od Njukasla zakomplikovao sebi situaciju, pa mu je večerašnje (19.00) gostovanje na Old Trafordu vrlo važno. Kvota na Junajted je 2,50, na Lester 2,90, na iks 3,25, dok je kvota na GG3+ 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Lester.

Video: Nenad Bjelica: Dinamo sam izbacio sa Austrijom jer su nas potcenili

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darinka

    11. maj 2021 | 12:46

    U dogovoru s onima koji ga kao traže. To se zove organizovani kriminal. Takvi su mu i omogućili da pobjegne,t.j. ispratili ga.

  • Bg

    11. maj 2021 | 11:21

    Sta da ti kazem, sve moze dok te ne uhvate ,😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA