≫ 

Vulinova poruka sportskoj mafiji: Nema zaštićenih, pogrešili su oni koji su olako shvatili Vučića

Ministar unutrašnjih poslova ističe da je zadatak jasan - iskoreniti neregularnosti u srpskom sportu

  • 20

Video: Vulin o fudbalskoj mafiji: Naš zadatak je jasan - iskorenićemo ih! Neće biti zaštićenih!

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić dao jasan zadatak da se iskoreni sportska mafija i da neregularnosti u sportu ne može biti, te da u toj borbi niko neće i ne može biti zaštićen.

- Onaj ko olako shvati ono što govori predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić taj zaista puno greši. Predsednik Vučić kada govori, govori zato što je to plod ozbiljne analize i jasnog političkog stava - rekao je ministar Vulin na skupštinskom Odboru za odbranu i unutrašnje poslove.

Prema njegovim rečima, kada je predsednik Vučić najavio borbu protiv mafije bile su salve smeha, a sada se više niko ne smeje jer se vodi ozbiljna i odlučna borba protiv organizovanog kriminala.

- Isto važi i za sportsku mafiju. Naš zadatak je jasan - iskoreniti. Ne može biti neregularnosti u sportu, na nama je to da uradimo i u tome nema zaštićenih - istakao je ministar Vulin.

Podsetimo, Vučić je reagovao na sramotne utakmice u Superligi i Prvoj ligi Srbije, gde je očigledno bilo i laički po samim snimcima videti da postoje nečasne radnje, takođe je reagovao na to što su neki klubovi imali serije kakve nisu imali PSŽ i Mančester Siti i najavio je žestoke udare na sve koji su upleteni u nečasne radnje u srpskom fudbalu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • I

    11. maj 2021 | 14:02

    Znači zvezdana je prva na listi, ako nije zaštićena

  • Marko

    11. maj 2021 | 14:21

    Hahahahahhahaha

  • неко тамо

    11. maj 2021 | 13:51

    па за почетак би требало кренути од дечијих категорија и селекција, где се игра за пионире, кадете итд наплаћује у зависности колико минута неко жели да му дете игра (о упропашћавању талената и то шта деца проживљавају због тога не причам). Када се то среди, може и сениорски фудбал можда да се извуче. Намештање је само врхунац целокупног проблема у фудбалу (и не само фудбалу) у нашој земљи

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA