Saznajemo! Šest igrača Juvea ponuđeno Partizanu: Glavni skaut iz Torina dogovarao saradnju u Humskoj

Gostovanje glavnog skauta pokrenulo saradnju, kontakt dva kluba još intenzivniji u budućnosti

  • 32
Marko Storari, FK Juventus Foto: Profimedia/PA Images

Partizan je nedavno ugostio glavnog skauta Juventusa za Balkan, koji je, inspirisan onim što je video u derbijima mlađih selekcija početkom aprila i uopšte u sportskom centru crno-belih, poželeo da ostvari bliži kontakt, da upozna čelnike kluba i predloži dugoročniju saradnju, što je i realizovano.

Ubrzo potom je u Humsku stigao predlog šestorice mladih igrača torinskog velikana, čiji CV i snimci su prosleđeni stručnom štabu, a koji će eventualno odabrati nekoga ukoliko bude zadovoljio kriterijume.

Radi se o momcima koji mahom igraju u Primeveri i za koje u Juvuntusu imaju mnogo strpljenja kao i plan razvoja, kako bi u budućnosti eventualno bili spremni za prvi tim.

Tom prilikom prvi čovek sportskog sektora Ivica Iliev je razgovarao video pozivom i sa nekadašnjim saigračem iz Mesine, a sada jednim od čelnika omladinske škole Juventusa - Markom Storarijem, koji je tokom karijere, kao čuvar mreže, promenio mnogo italijanskih klubova među kojima su i pomenuti torinski velikan, Milan, Napoli, Fjorentina, Sampdorija...

Imali su, naravno, i iz Humske svoje predloge i viziju saradnje, ali nikakvih zvaničnih ponuda niti je bilo, niti Partizan namerava da prodaje igrače koji nisu ni kročili u prvi tim. Pogotovo ne one najperspektivnije, od kojih se u budućnosti očekuje doprinos i u takmičarskom smislu, ali i unosni transferi.

Dogovoreno je da saradnja dva kluba i kontakt u budućnosti budu još intenzivniji.

Video: Devojke i žene fudbalera Zvezde i Partizana prsa u prsa!

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA