Riga "zagrizla" za Lalatovića, ali Rad je realnija priča: Gde će poznati trener nastaviti karijeru?

Lalatović se nedavno rastao sa ekipom Vojvodine, koja nije želela da produži ugovor sa njim, uprkos prilično uspešnoj saradnji

  • 13
Nenad Lalatović Foto: Marko Jovanović

Veliku pometnju napravio je Nenad Lalatović u srpskom fudbalu u poslednjih nekoliko sedmica. Nakon što je sa Vojvodinom uspeo da izbori plasman u kvalifikcije za UEFA Konferencijsku ligu, često je upadao u manje ili veće sukobe sa upravom, boreći se za svoje fudbalere, kojima navodno nisu redovno isplaćivane zarade.

Epilog svega bio je razlaz između Novosađana i poznatog stručnjaka, koji će naredne sezone voditi neki drugi klub. A interesovanje za njegove usluge posle dobrih rezultata ekipa koje je vodio u poslednjih nekoliko takmičarskih godina je zaista veliko.

Pre svega se u priči pominjao Rad i to još u decembru prošle godine. Lalatoviću je tada nuđena suma od oko 10.000 evra na mesečnom nivou, ali srpski stručnjak nije bio rad da pristane na potpis, jer je načuo da postoje određene indicije da plate fudbalerima kasne i da u srži nije sve isplanirano do tančina.

U poslednje vreme se sve glasnije priča da je upravo Rad mesto gde će Lalatović nastaviti svoju trenersku karijeru, ali nije tajna da se i određeni internacionalni klubovi interesuju za njegove usluge. Klub koji je u poslednje vreme izašao u prvi plan je Riga, a priča se da su Letonci ozbiljno "zagrizli" za saradnju sa srpskim trenerom.

Ipak, treba istaći da je Rad daleko realnija destinacija za Nenada Lalatovića. Pogotovo uzimajući u obzir da se ozbiljno govori o prelasku Nikole Drinčića među Građevinare, a ovaj već pokušava da nagovori neke druge velike fudbalere da se presele na stadion Kralj Petar Prvi na Banjici.

Epilog svega biće poznat u narednih nekoliko dana. Gde god da dođe Lalatović će sigurno napraviti veliki "bum".

Video: Zagrljaji i muški poljupci: Lalatović i Stanković posle meča koji je odlučio šampiona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Znači

    11. maj 2021 | 17:33

    Rad ne ispada?

  • Stojko

    11. maj 2021 | 19:55

    Rad još uvek nije obezbedio status prvoligaša za narednu sezonu a već promovisali Lalatovića za novog šefa stručnog štaba,šta reći.

  • Zunjac

    11. maj 2021 | 19:02

    I sta reci o linlong - pinpog ligi!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA