≫ 

Sve je više zainteresovanih za Milana Makarića: U red stao novi član Serije A, nudi 1.000.000 evra!

Salernitana bi volela da dovede napadača Radnika iz Surdulice

  • 0
Milan makarić Foto: MN Press

Najbolji napadač Superlige trenutno je procenjen na 1.000.000 evra i mogao bi da završi u Seriji A! Nakon što je nedavno interesovanje za Milana Makarića istakao grčki Olimpijakos, u red je stao i novopečeni član elitnog fudbalskog društva u Italiji, Salernitana, koja prema pisanju Tutosporta nudi srpskom klubu pozamašnu svotu novca. Doduše, u Radniku iz Surdulice se nadaju da će izvući koju stotinu hiljada evra više.

Pregovore sa Surduličanima inače vodi sportski direktor Salernitane, Anđelo Fabijani, koji pored Makarića u klubu želi da vidi vezistu Askolija, Mikelea Kaviona, kojem krajem juna ističe ugovor u sadašnjem klubu. Ono što je interesantno jeste da će ovaj klub uskoro dobiti nove gazde, s obzirom na to da se nalaze u vlasništvu prvog čoveka Lacija, Klaudija Lolita, koji ima rok od mesec dana da proda klub.

Makarić je ove sezone postigao 27 golova u svim takmičenjima, a odigrao je 39 utakmica. Njegove partije nisu promakle evropskim skautima, jer kako smo rekli, već se ozbiljno interesovao i Olimpijakos.

Klub sa "Arekija" je ove sezone bio drugi u Seriji B, a ispred je bio samo Empoli. Ono što je zanimljivo jeste da su "u prašini" ostavljeni timovi poput Monce, Lećea, Breše i Kjeva. Salernitana je imala problema sa ofanzivom, ali je sve nadomestila dobrom odbranom.

U ovom trenutku na mestu špica nalazi se Milan Đurić, ali on je postigao svega pet golova na 35 utakmica u Seriji B, što nije dovoljno, niti će biti kada se naredne sezone na "Arekiju" bude igrao prvi rang italijanskog fudbala.

Video: Prvo sramno promašio, a onda zatresao protivničku mrežu: Dominacija Makarića za 0:1

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA