Barsi nedovoljna i dva gola prednosti: Levante ih kaznio i ugrabio bod, da li je ovo zbogom tituli?

Leon kaznio goste za sve propuštene šanse - 3:3

  • 0
Leo Mesi Foto: Tanjug / AP

Ne vredi Barseloni ni kada ima dva gola prednosti, pa ni kada uzvrati i povede posle poravnanja. Levante je danas surovo kaznio sve greške katalonskog kluba, koji nije ličio na sebe u odbrani i tako je verovatno rekao zbogom tituli šampiona. Sada sve zavisi od rezultata Reala i Atletika - 3:3 (0:2).

Ne možemo reći ni da je večeras Barselona zaslužila da pobedi. Gotovo poravnati po svim statistikama bili su fudbaleri dve ekipe, a Levanteu je definitivno pripalo drugo poluvreme, koje su odigrali gotovo bez greške.

Jer kao što smo rekli, Barselona je na poluvremenu imala dva gola prednosti nakon odličnog snalaženja Mesija u kaznenom prostoru iz 25. minuta utakmice i voleja, te pogotka Pedrija iz 34. minuta utakmice. Delovalo je da je to solidna zaliha, ali ona je istopljena u roku od samo dva minuta.

Već u 57. minutu Melero je "primakao" Levante na gol zaostatka za slavnim rivalom, da bi Morales doveo navijače pred malim ekranima do potpunog ludila, pošto je poravnao rezultat neočekivano. Šutirao je iz prve nakon dodavanje Martija Rožera.

Nije Barselonu taj dvostruki udarac toliko uzdrmao. Već u 64. minutu je Usman Dembele povratio prednost gostujuće ekipe, tako što je iz blizine pucao u levo rašlje. I kada mislite da će katalonski klub sve mirno da privede kraju, da postigne još neki gol, desilo se nešto potpuno drugačije.

U 83. minutu je Tono centrirao i poslao loptu u šesnaesterac, a tamo je bez čuvara bio Serđo Leon. I bam - bilo je 3:3, to je već bio šok od kojeg Barselona nije mogla da se oporavi. Rezultat je ostao na snazi do samog kraja.

To znači da je Barselona sada na drugom mestu sa 76 poena, jednim manje od Atletika, koji tek treba da odigra susret sa Real Sosijedadom kod kuće. Sa druge strane, može da ih preskoči Real, koji ima bod manje, a koji igra sa Granadom u gostima u ovom kolu. Sve u svemu, biće uzbuldjivo do poslednjeg minuta u Primeri.

Moguće je da je Barsa ovim rekla zbogom tituli. Više ništa ne zavisi od njih. Moraju da čekaju Madriđane.

Video: Stanković je bio besan na igrače na poluvremenu: Neka vam oni kažu šta sam im rekao!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA