≫ 

Piksi u Italiji našao štopera za Srbiju: Brazilac oblači dres Orlova?

U pitanju je Lijanko Vojnović koji je već igrao za omladinsku selekciju

  • 5
Dragan Stojković Piksi Foto: Marko Jovanović

Svestan je Dragan Stojković Piksi da je reprezentaciji Srbije potrebno osveženje u defanzivi, pošto Orlovi pomalo i neočekivano imaju problema sa nedostatkom kvalitetnih štopera!

Otuda i ne čudi što je pre nekoliko dana, tokom boravka u Italiji, obavio razgovor sa Lijankom Vojnovićem - brazilskim štoperom koji nastupa za Torino i koji je svojevremeno nosio dres omladinske selekcije Srbije.

Lijanko ima srpske korene zbog dede Jovana koji je kao sedmogodišnjak otišao u Brazil tokom Drugog svetskog rata i to je karta na koju je FSS igrao 2016. godine. Međutim, defanziac je posle četiri meča za omladince popustio pod pritiscima iz Brazila i u nastavku karijere je igrao ua U 20 i U 23 selekciju Trikolora.

Za "A" tim nije nikada nastupio i to je karta na koju se Piksi oslanja, mada vredi pomenuti i da ima poziv Italijana čiji pasoš preko majke ima.

- Iskoristio sam vreme u Italiji lepo i korisno, jer sam se u Veroni video sa našim reprezentativcima. Pričao sam sa svima, sa četvoricom, utisci su veoma dobri - rekao je za Kurir Stojković koji je gledao meč Verona - Torino (1:1).

Na pitanje kako sa četvoricom kada su u Veroni Darko Lazović i Ivan Ilić, dok Saša Lukić nastupa za Torino, Piksi je rekao:

- Tu je i četvrti! Ovaj naš Brazilac Lijanko. I sa njim sam obavio razgovor. Deluje obećavajuće. Radimo na tome!

Juventus je na ivici ambisa i više ništa ne zavisi od njega. Večeras (20.45) gostuje Sasuolu, i mora da pobedi i nada se kiksevima rivala u borbi za plasman u Ligu šampiona. Kvota na dvojku je 1,70, dok je dupla šansa 1X 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sasuolo - Juventus.

Video: Evo šta Piksi kaže o Regionalnoj ligi bivše SFRJ

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Semajlirane_pufne

    12. maj 2021 | 10:06

    Njega je pronašao Mihajlović i doveo u Italiju, pre toga niko čuo za njega nije

  • Dz

    12. maj 2021 | 10:55

    Kakav da je,sigurno je bolji od Milenkovica.Zna Piksi sta radi.

  • Karakter

    12. maj 2021 | 08:44

    Čovek se pokazao, okrenuo nam ledja čim je uzmogao... što se ponižavati i opet ga zvati? Nije baš kalibar igrača za tako nešto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA