≫ 

Nejmar: Želim da igram sa Kristijanom Ronaldom!

Brazilac mami Portugalca u PSŽ

  • 0
Neymar, Nejmar Foto: Tanjug/AP

Brazilski napadač Nejmar produžio je ugovor sa Pari Sen Žermenom do 2025. godine i tako praktično u korenu sasekao sapunicu koja bi mogla da se napravi tokom letnjeg prelaznog roka.

Nejmar ima opciju da posle 2025. produži ugovor na još jednu sezonu, a u razgovoru za francuske medije indirektno je pozvao Kristijana Ronalda da se priključi Svecima.

- Želim da igram zajedno sa Kristijanom Ronaldom. Već sam igrao sa sjajnim igračima kao što su Mesi i Embape, ali sa Ronaldom još nisam - rekao je Nejmar za "GQ FRance", pa otkrio šta su mu ciljevi u nastavku karijere:

- Želim da osvojim Mundijal sa Brazilom, to mi je oduvek bio najveći san. Takođe, želim da osvojim sve sa PSŽ-om. Uskoro ću imati 30 godina, kao i sjajnu karijeru na ličnom nivou.

Podstimo, Ronalo bi ovog leta vrlo lako mogao da se nađe u Parizu ukoliko Juventus ne obezbedi Ligu šampiona kroz Seriju A. Trenutno su na 5. mestu i ništa nije u njihovim rukama.

Inter slavi titulu i pitanje je u kom će sastavu večeras (20.45) na megdan Romi koja takođe nema velikih takmičarskih motiva jer plasman u Evropu najmanje zavisi od nje. Možda je idealna prilika za opkladu na golove - kvota na 3+ je 1,40, a na GG3+ 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter - Roma.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA