Zbog njega je Rajo Božović doživotno izbačen iz fudbala: Savićević ima rivala u trci za predsednika

I to prvi put tokom 20 godina koliko je na funkciji

  • 4
Zvezdan Terzić, Dejan Savićević, FK Crvena zvezda Foto: MN Press

Prethodnih nekoliko dana se ozbiljno šuškalo, sada je dobilo i zvaničnu potvrdu - Dejan Savićević će prvi put imati protivkandidata na izborima za novog predsednika FS Crne Gore!

Crnogorski mediji prenose da je u trku ušao Jovan Kaluđerović, sudija sa značkom FIFA, koji je poslao pismo u kom je obrazložio svoju odluku.

- Spreman sam da počnem. Timski sam igrač i osoba koja poštuje mišljenje struke. Vladanje onih koji sve znaju i sami donose odluke vode u propast, bez obzira da li je reč o instituciji, firmi ili klubu - poručio je Kaluđerović koji ima podršku većine članova Skupštine FSCG.

Ovaj sudija navodno ima podršku Rudara iz Pljevalja koji je istu "otkazao" Savićeviću, a ističe se da će trka između njega i "Genija" biti i te kako zanimljiva.

Kaluđerović je u javnosti najviše ostao upamćen po tome što je u mau 2009. direktno kumovao da Rajo Božović dobije doživotnu suspenziju na sve funkcije u fudbalu.

Božović je navodno ušao u Kaluđerovićevu svlačionicu pred meč Zeta - Sutjeska i rekao " Zeta mora da dobije utakmicu", a sam sudija je odbio da sudi. Nedugo zatim dobio je i podršku FSCG koji je kaznio Božovića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kako da ne

    12. maj 2021 | 12:30

    Izbacen pa menadzerise sa Gobeljicem...

  • RSK

    12. maj 2021 | 12:19

    Koji sudija Super lige može to da učini jednom Terzi?

  • Zvezdas

    13. maj 2021 | 11:12

    Najgore sto se moglo dogoditi jer je isteran iz Crnogorskog ali potpuno vlada Srpskim fudbalom(osim ako ga ne eliminise najavljena borba protiv fudbalske mafije)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA