≫ 

Oluvafikajomi Oluvadamilola srušio Ronaldov rekord u Seriji A

Dupla "pobeda" štopera Milana protiv Juventusa

  • 0
Fikajo Tomori Printskrin: Twitter/@ESPNFC

Oluvafikajomi Oluvadamilola Tomori, u narodu poznatiji kao Fikajo Tomori, oborio je rekord Kristijana Ronalda u Seriji A po visini skoka prilikom postizanja gola!

Analitičari su izračunali da je Tomori protiv Juventusa,kod onog trećeg gola, skočio 2,63 metra, dok je prethodni rekord Portugalca iznosio 2,54 metra.

Milan je taj mečm dobio rezultatom 3:0 i gurnuo je Juve na 5. mesto, pozicija koja sledeće sezone ne vodi u Ligu šampiona. Napoli je u utorak veče pobegao na 73 boda, Atalanta i Milan imaju 72, a Juve 69 - uz napomenu da poslednja tri tima imaju meč manje.

Juve u sredu veče gostuje Sasuolu i ima imperativ pobede, Analanta putuje u Đenovu, dok će Milan u četvrtak dočekati Kaljari.

A što se tiče samog Tomorija, on je trenutno na pozajmici iz Čelsija, mada italijanski mediji javljaju da će Rosoneri otkupiti njegov ugovor.

U Španiji kao da svi beže od titule - Real je u nedelju remizirao sa Seviljom, Barselona sinoć nije pobedila Levante, pa Atletiko večeras (22.00) protiv Sosijedada ima priliku da napravi sjajnu zalihu pred poslednja dva kola. Kvota na keca je 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko Madrid - Sosijedad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA