Sevilja je živa i čeka kiks Atletika: En Nesiri produžio nadu za titulu, Andaluzija je na nogama

Moraće da se poklope još neki rezultati kako bi Andalužani završili na samom vrhu tabele

  • 0
Fudbal, FK Real Madrid, FK Sevilja

Foto: Tanjug/AP

Nemojte da otpišete Sevilju iz borbe za titulu u Primeri, bar ne do ponoći! Ekipa iz Andaluzije uspela je da savlada Valensiju u jednom od derbija kola tamošnjeg šampionata, te da tako priđe na tri boda iza vodećeg Atletika, koji kasnije večeras igra protiv Real Sosijedada na svom terenu - 1:0 (0:0).

Večeras im je za pobedu bio dovoljan jedan, ali vredan pogodak Jusefa En Nesirija iz 66. minuta utakmice. Opleli su mrežu domaći oko gola Slepih miševa, odbrana gostiju je na kraju pukla posle dodavanja Fernanda, a pomenuti napadač Sevilje lako je po zemlji prosledio loptu u mrežu.

 

Čekalo se koji trenutak da se potvrdi da li je možda postojao ofsajd, ali nakon pregledanja snimaka utvrđeno je da je sve čisto, pa je domaći tim mogao definitivno da proslavi vođstvo. Prethodno je Manu Valeho imao dobru šansu, pa i Nemanja Gudelj na drugoj strani terena, ali je šutirao pored stative.

Ova pobeda znači da je Sevilja i dalje četvrta na tabeli, ali sada ima samo bod manje od Reala, dva manje od Barselone i tri manje od Atletika. U narednom kolu ima tešku utakmicu protiv Viljareala u gostima, gde bi trijumfom mogla ozbiljno da zakomplikuje situaciju pred završnu rundu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Video: Nemanja Gudelj je zaraženi igrač Sevilje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA