≫ 

Ronaldova mama nije sakrivala radost: Pogledajte kako đuska uz prvu titulu Sportinga od 2002. godine

Pobedom nad Boavistom (1:0), Sporting je uspeo da prekine dominaciju Porta i Benfike u zapadnijoj od dve zemlje Pirinejskog poluostrva

  • 0

Sporting je uspeo ono što je dugo pokušavao da učini. Tačnije još od 2002. godine. Pokušavali su zeleno-beli svašta, od promene trenera, preko dovođenja zvučnih fudbalera, ali nikako nisu uspevali da prekinu dominaciju Porta ili Benfike. Sve do ove sezone, kada se čudo konačno desilo. Navijači su hteli da ga proslave na stadionu, pri čemu su se čak sukobili sa policijom, a sam klub ima i one nešto zvučnije "navijače".

Naime, majka Kristijana Ronalda veliki je navijač portugalskog velikana, što potvrđuje njen snimak sa Instagram profila u kojem se vidi kako đuska na terasi zajedno sa nekolicinom ljudi sa šalom Sportinga oko vrata. Nije mogla da skine sa lica osmeh zbog toga što je njen klub nakon gotovo dve decenije uspeo da se dočepa titule.

Njen sin ove godine neće doneti pehar u ormar, ali sigurno je da Marija Dolores dos Santos Aveiro neće biti previše razočarana. Ona je i ranije na svojim profilima putem društvenih mreža kačila fotografije na kojima se vidi kako nosi dres Sportinga, a jedan takav je nedavno dobila i na poklon od samog kluba.

Pogledajte kako je sve to izgledalo u snimku koji se nalazi na početku ove vesti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA