≫ 

Ronaldovih 100 i strašni Bufon: Slavili Juve, Inter i Atalanta, sedmica Milana, znojio se Lacio

Svi velikani su slavili i trka za prva četiri mesta koja vode u Ligu šampiona se nastavlja

  • 0
Kristijano Ronaldo Foto: Tanjug/AP

Svi koji su bili favoriti u 36. kolu Serije A su slavili. Juventus je nastavio da juri Ligu šampiona, pa je na gostovanju Sasuolu slavio sa 3:1 uz veliki jubilej Kristijana Ronalda, dok je Milan u gostima, malo je reći, demolirao Torino sa 7:0.

Juventus je imao sreće što na golu još uvek ima velikog Đanluiđija Bufona. Bivši reprezentativac Italije najavio odlazak iz "stare dame", ali ne želi da ode pre nego što obavi posao do kraja.

On je u 16. minutu fenomenalno odbranio penal Berardiju i tako spasao svoju ekipu žestokih muka.

U 28. minutu Rabio postiže gol za vođstvo, a Kristijano Ronaldo u poslednjem minutu poluvremena trese mrežu, što znači da je i u dresu torinskog giganta uspeo da preskoči cifru od 100 postignutih golova.

Manji strah posle umanjenja prednosti od strane Raspadorija otklonio je Dibala u 66. minutu, tako da Juve još uvek sa petog mesta vrši pritisak na ostale u vrhu.

Milan je u Torinu odigrao možda i najbolju utakmicu ove sezone, i to bez Zlatana Ibrahimovića.

Milan Foto: Tanjug/AP

Tri gola Rebića, dva pogotka Hernandeza, te po jedan Kesija i Diaza su totalno zakopali Torino koji nije znao gde se nalazi.

Milan za sada ima mesto mesto u Ligi šampiona, ali Torino ovim porazom može sebi znantno da spusti moral, a pritom je na četiri boda od zone ispadanja i mogao bi da se nađe u Seriji B ukoliko ne pripazi u samoj završnici.

Benevento, koji se jedini i nada izlazu iz te zone koja vodi u niži rang, nije mogao protiv Atalante koja je slavila sa 2:0.

Derbi se odigrao u Milanu gde je Inter porazio Romu sa 3:1, a svi golovi su pali u prvom delu igre. Šampion želi da dokaže da nije za džaba toliko rano rešio trku za titulu.

Možda Interu ovo nije mnogo značilo, ali "vučica" je sada u velikom problemu zbog momenta da ostaje na samo dva boda od Sasuola i mogla bi da sledeće godine Evropu gleda samo na malim ekranima

Inter i Roma Foto: Tanjug/AP

Sergej Milinković Savić nije mogao da pomogne svom Laciju, a to se i videlo na terenu pošto su Rimljani tek u petom minutu nadoknade golom Ćira Imobilea savladali već prežaljenu Parmu.

Bolonja našeg Siniše Mihajlović poražena je od Đenove na svom terenu 2:0, Sampdorija je odigrala sa Specijom 2:2 i tako joj napravila neizvesnu završnicu prvenstva.

Rezultati:

Atalanta - Benevento 2:0 (1:0)

(Muriel 22, Pašalić 67)

Bolonja - Đenova 0:2 (0:1)

(Zapakosta 13, Skamaka 61)

Inter - Roma 3:1 (2:1)

(Brozović 11, Vesino 20, Lukaku 90 - Mhitarjan 31)

Lacio - Parma 1:0 (0:0)

(Imobile 90+5)

Sampdorija - Specija 2:2 (1:1)

(Vere 32, Keita 80 - Pobega 15, 73)

Sasuolo - Juventus 1:3 (0:2)

(Raspadori 59 - Rabio 28, Ronaldo 45, Dibala 66)

Torino - Milan 0:7 (0:2)

(Hernandez 19, 62, Rebić 67, 72, 79, Kesi 26, Diaz 50)

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Veliki kiks golmana Mačve, zbog gluposti dobio crveni na debiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA