Nikolić u suzama pred kamerama posle osvojenog Kupa Rusije, posvetio pehar nedavno preminulom ocu

Lokomotiva je u finalu savladala ekipu Krila Sovjetov - 3:1

  • 0
Marko Nikolić, Lokomotiva Foto: Screenshot/Sport klub

Lokomotiva je definitivno napravila pun pogodak kada je na svoju klupu dovela Marka Nikolića. Srpski stručnjak je sa Železničarima uspeo da obezbedi plasman u Ligu šampiona, a danas je pobedom protiv ekipe Krila Sovjetov u Nižnjem Novgorodu (3:1) došao i do trofeja u Kupu Rusije.

Koliko su njegovi igrači oduševljeni saradnjom, pokazali su posle utakmice, kada su Nikolića bacali u vazduh. Nadaće se svakako da će u poslednjem kolu ruskog šampionata koje predstoji uspeti da ponovo dođu do plasmana u Ligu šampiona.

- Treća država - treći kup - podseća Nikolić da je prethodno uspeo isti pehar da podigne u Srbiji i Mađarskoj, a onda je nastavio u gotovo istom, euforičnom tonu.

- Veoma sam srećan. Želim da čestitam najpre svom timu na pobedi. Bilo je teško, ali je najbitnije da smo osvojili trofej. Čestitke i navijačima što su sve vreme bili uz nas.

Lokomotiva je u prolećnom delu sezone imala seriju do 11 pobeda, ali je sve pokvarila sa samo jednim osvojenim bodom u poslednje dve utakmice, čime je ugrozila drugo mesto na tabeli, koje je trenutno u rukama ljutog rivala, Spartaka.

- Ostala nam je još jedna utakmica do kraja sezone. Praktično, još jedno finale. Već smo osigurali plasman u grupu Lige Evrope, ali i dalje imamo šanse da se probijemo u Ligu šampiona.

Odmah po okončanju utakmice, on je u suzama pred kamerama ruskih medija posvetio ovaj pehar nedavno preminulom ocu. Emocije su ga potpuno savladale.

- Želim da čestitam i porodici, svima koji su me od kuće bodrili. Posebno mom ocu, koji je preminuo pre četiri meseca. Zbog njega sam veoma srećan - izjavio je Nikolić.

Video: Ronaldova mama nikad srećnija: Zađuskala nakon što je Sporting osvojio titulu nakon 19 godina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA