≫ 

Navijači Mančester Junajteda spremaju novi haos uoči derbija s Liverpulom

Vodeći engleski mediji najavljuju dramatičan četvrtak

  • 0
Mančester Junajted, fanovi protest Foto: Tanjug/AP

Navijači Mančester junajteda planiraju novo okupljanje sa namerom da ponovo odlože derbi Premijer lige sa Liverpulom koji se igra ovog četvrtka od 21.15 časova na Old Trafordu.

Podsetimo, okršaj velikih rivala od 2. maja odložen je nakon što je nekoliko stotina navijača Mančester junajteda upalo na teren Old Traforda, a potom i opkolilo hotel u kome su se nalazili fudbaleri oba tima.

Razlog za protest bio je zahtev da porodica Glejzer, koja drži Junajted, proda hitno klub posle fijaska sa Superligom Evrope, ali bogati američki vlasnici nemaju nameru da usliše želju fanova.

Prilikom prethodnog protesta došlo je i do sukoba između policije i navijača, a jedan od službenika klupskog obezbeđenja je zaradio posekotinu na licu.

Iako su prethodnih dana Glejzeri pozvali navijače na razgovore, signal sa druge strane je izostao, pa mnogi vodeći engleski mediji, ne samo tabloidi, za danas najavljuju nove proteste možda i novo nasilje.

Novo odlaganje bi samo zakomplikovalo ionako prebukran raspored u kome je Junajted zbog prethodnog divljanja navijača bio primoran da igra četiri utakmice za sedam dana.

Mančester Junajted je obezbedio plasman u Ligu šampiona, ali večeras (21.15) ima priliku da okonča nade najvećeg rivala Liverpula da će sledeće sezone igrati elitno takmičenje. Kvota na keca na Old Trafordu je 2,80, iks je 3,35, dvojka 2,50, a GG3+ 1,87. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Liverpul.

Video: Ronaldova mama nikad srećnija: Zađuskala nakon što je Sporting osvojio titulu nakon 19 godina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA