≫ 

"Ostavili ga u invalidskim kolicima pa gurnuli u blato": Supruga bivšeg igrača Zvezde napala klub

Crnogorski fudbaler proživljava teške trenutke u Poljskoj

  • 5
Marko Vešović, FK Crvena zvezda Foto: MN Press

Tamara Vešović, supruga bivšeg fudbalera Crvene zvezde Marka Vešovića, osula je paljbu po Legiji iz Varšave, klubu za koji trenutno nastupa reprezentativac Crne Gore.

Ona je besna zbog načina na koji se prvak Poljske ophodi prema njenom suprugu, pa je sav "prljav veš" iznela na društvenim mrežama.

Vešović je prošle godine doživeo tešku povredu kolena na meču protiv Slaska, pa je oporavak bio težak i dug. Pre peha koji ga je zadesio bio je jedan od najboljih igrača ekipe iz Varšave, međutim, nakon povratka nije uspeo da se izbori svoje mesto u prvom timu.

Marko trenutno igra za rezervni tim Legije i klub mu verovatno neće ponuditi produžetak saradnje, što je pogodilo njegovu gospođu.

- Kada se najbolji fudbaler povredi zato što daje 101% klubu, a vi ga ostavite samog u invalidskim kolicima kada putuje na operaciju u Francusku - da li je to porodica? Kada mu kažete da vi ne možete da pokrijete troškove operacije i rehabilitacije, da li je to familija?

Tamara i Marko Vešović Foto: Instagram.com/troublemaker_tb

- Kada mu kažete da prekine oporavak i hitno se vrati u klub iako nije spreman ni 80% zato što vi nemate doktora, da li je to familija? Kada mu kažete da prvo mora da igra četvrtu ligu, u blatu, kako bi se izborio za prvi tim, kada ga ne poštujete i ne date mu da igra ni minut, da li je to familija? - upitala je gospođa Vešović na svom Instagram profilu čelnike Legije.

U finalu Kupa Nemačke (20.45) sastaju se RB Lajpcig i Dortmund, dve ultraofanzivne ekipe, pa nas verovatno očekuje sjajan meč. Kvota na keca je 2,70, na dvojku 2,65, a na GG3+ 1,92. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za RB Lajpcig - Dortmund.

Video: Piksi ekskluzivno o Maksimiru 1990: Boban je upao u našu svlačionicu, bio sam uplašen

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uros

    13. maj 2021 | 09:03

    Dodji u Zvezdu, bolji si i od Gajica, a pogotovo od Gobelje.

  • Rajo

    13. maj 2021 | 09:23

    Nisam citao tekst ali Terzicu ako je ovo istina da ste ovako decka zeznuli stvarno bruka i sramota!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA