≫ 

Da li je ovo novi dres Partizana? Objavljen katalog, crno-beli posle 3 sezone menjaju dizajn

Crno-beli će posle tri sezone promeniti dizajn opreme, ako sve bude po dogovoru i pandemija ne pokvari planove isporuke

  • 19
Fudbal, FK Partizan - FK Spartak Subotica Foto: MN Press

Pojedini evropski fudbalski giganti, poput, recimo, Čelsija već promovišu dresove za narednu sezonu, a isto će ovoga leta, ako sve bude po dogovoru i pandemija ne pokvari planove, učiniti i Partizan, koji će posle tri sezone dobiti nešto drugačiji dizajn opreme. Kako crno-beli ne pripadaju "VIP društvu", neke stvari su naprosto predvidive pošto je tehnički sponzor "Najki" nedavno obelodanio kataloge za takmičarsku 2021/2022. godinu.

Istina, Partizan je tokom zimskih priprema u Turskoj dobio za nijansu modifikovanu liniju dresova, ali je razlika u odnosu na "bazni" dizajn, promovisan još pre tri sezone, bila samo u nešto drugačije koncipiranom rasporedu boja oko kragne (dodata bela linija).

Zato su crno-beli već aplicirali za potpuno novi dizajn narednog leta, ali s obzirom na činjenicu da se status povlašćenog u "Najkiju" najčešće stiče tako što vas ili definiše tržite, odnosno broj prodatih dresova, koje vas lansira među odabrane ili postignete neki vanserijski rezultat na evropskom nivou, neke stvari su naprosto predvidive.

Klubovi sa naših prostora "tanki" sa prodajom, jer tržiše je malo i siromašno i to je za poznati sportski brend zapravo samo kap u moru, pa će partneri, među kojima su i crno-beli, dobiti "serijsku liniju", jasno kategorisanu u pomenutom katalogu.

Naravno, treba ostaviti prostora i za eventualna iznenađenja, ali je pitanje da li je to moguće s obzirom na sve navedene okolnosti, pa i sam ugovor Partizana i "Najkija".

Mnogo šansi je propustio Real Madrid da izbije na prvo mesto Primere, i sad mu preostaje da večeras (22.00) kao gost savlada Granadu i čeka kiks Atletika u poslednja dva kola. Kvota na dvojku je 1,43, a na kombinazziju 2&3+ 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Granada - Real Madrid.

Video: Stanojević: O Asanu ne mogu da kažem nijednu lošu reč

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SrbskiBek

    13. maj 2021 | 11:58

    "Najlepsi" dresovi u prvoj ligi Srbije

  • DS

    13. maj 2021 | 12:15

    Najruzniji dres na svetu.

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    13. maj 2021 | 13:06

    Покушај улепшавања не даје резултатм...увек су ружни

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA