≫ 

Bura u Realu pred utakmicu odluke: Zidan izbacio iz tima čoveka koji mu je doneo tri Lige šampiona

Francuz izgubio strpljenje sa dugogodišnjom zvezdom Madriđana

  • 4
Liga Šampiona. Real Madrid, Sporting Foto: Tanjug/AP

Real Madrid ovog četvrtka od 22 sata u Granadi igra utakmicu 36. kola Primere i ima imperativ pobede kako bi ponovo došao na dva boda zaostatka za vodećim Atletikom dva kola pre kraja prvenstva.

Zinedin Zidan je odlučio da na gostovanje ne vodi iskusnog brazilskog beka Marsela (32), a portal Goal.com piše da je Francuz izbacio veterana iz tima zbog svađe oko defanzivne taktike.

Legendarni trener Madriđana ne može da računa na Danija Karvahala, Ferlana Mendija, Serhija Ramosa, Lukasa Vaskeza i Rafaela Varana, koji su povređeni, a svi oni pokrivaju pozicije u defanzivi.

Tako se na spisku igrača za Granadu od defanzivaca nalaze samo Eder Militao, Načo, Alvaro Odriozola i 19-godišnji levi bek Miguel Gutijerez, koji je do sada odigrao samo 66 minuta za prvi tim.

Da stvari budu gore, Odriozola je takođe imao probleme s povredom i tek u sredu se priključio ostatku tima na treningu.

Marselo je ove sezone ionako u drugom planu zbog sjajne forme Francuza Ferlana Mendija. Nastupio je u 18 utakmica i upisao tek četiri asistencije kroz 1.307 minute igre.

Brazilac je u Real Madridu od 2007. godine i s klubom je osvojio sve što se moglo osvojiti uključujući tri Lige šampiona sa Zidanom, a ugovor sa madridskim klubom mu ističe sledećeg leta.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • neno

    13. maj 2021 | 13:36

    Puko si Zudan na Jovicu.Takvom igracu koji je pre toga na samo u Nemackoj nego i u Evropskom kupu se nadavo goliva igrao na kascicu.Kao da si slusao tudjmanove bunkerase

  • BAJA

    13. maj 2021 | 14:00

    Dobro si i uradio jer Marcelo vise nije sto je bio, izvodi karafeke sa loptom, gubi lh i vise smeta nego sto doprinosi timu. Penzija na tapetu, ubacuj mladje talente i buducnost kluba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA