Prva velika transfer bomba: Dogovorili se Barsa i Aguero

Argentinac će naredne dve sezone nositi dres Katalonaca

  • 2
Lionel mesi, Serhio Kun Aguero, Fudbalska reprezentacija Argentine, Argentina Foto: Profimedia/AFP

Nije tajna da je Serhio Aguero bio velika želja Barselone, nakon početnih pregovora klub i Argentinac su postigli dogovor!

Kako prenosi katalonski Sport, Aguero i Barse su postigli dogovor i on će od 1. jula zadužiti opremu novog kluba, kada mu i zvanično istekne ugovor sa Mančester Sitijem, gde je postao prava legenda kluba tokom 10 godina u klubu, pa će mu se klub odužiti podizanjem statue ispred stadiona.

Kako prensi Sport, Kun Aguero je smanjio svoje zahteve za platu, svestan da je Barselona u krizi zbog korona virusa, zbog čega je i primorana da dovodi igrače bez obeštećenja.

Agueru je bio san da zaigra u istom timu sa svojim prijateljem Lionelom Mesijem, a takođe je za njegov transfer zeleno svetlo dao i Ronald Kuman.

Aguero je na stolu imao i ponudu Juventusa, ali je izabrao Barsu, koja će se sada okrenuti novom prioritetu, a to je dolazak Memfisa Depaja iz Liona, kome je takođe istekao ugovor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA