≫ 

Kolarov operisan u četvrtak, Interova odluka ga gura u Zvezdu

Iskusni defanzivac bi trebalo da bude spreman sa sledeću sezonu

  • 2
Aleksandar Kolarov, FK Inter

Foto: Printscreen/FC Inter

Srpski internacionalac Aleksandar Kolarov podvrgnut je u četvrtak ujutru operaciji, potvrdio je Inter!

Kolarov je podvrgnut intervenciji ukljanjanja hernije lumbalnog diska (diskus hernija) u Kliničkom institutu u Rozanu, a operacija koju je izvoe profesor Mauricio Fornari je uspešno izvršena.

Inter navodi da će iskusni defanzivac u narednog nekoliko dana početi sa procesom rehabilitacije, a pacijentima se nakon intervencije savetuje odmaranje od minimum tri nedelje.

Kolarov je sa Interom uzeo titulu prvaka Italije, svoju prvu u Kalču, mada nije mnogo igrao. U Seriji A je proveo 387 minuta na terenu, 90 minuta u LŠ, dok je u Kupu zabeležio 235 minuta.

Dres Neroazura je zadužio prošlog leta kada je kao slobodan igrač stigao u Inter, a ozbiljno se pominje kao novo pojačanje Crvene zvezde. Pogotovo što je Inter otkrio da neće produžiti ugovor s njim.

Tokom prolećnog dela sezone Kolarov uopšte nije igrao i više se u javnosti pojavljivao u kontekstu novog dečka udovice Davidea Astorija, preminulog kapitena Fjorentine, čije fotografije možete pogledati ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ma da

    13. maj 2021 | 14:51

    Nama samo operisani trebaju!

  • Pa

    13. maj 2021 | 16:04

    Kao i svi polovnjaci koji zdravim i pametnim sredinama ne trebaju.izvozi lom po Srbiji.Uzimaće ogromne pare a neće igrati, za te pare mogu se uzeti više mladjih talentovanih igrača.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA