≫ 

Neroazuri rekreirali sukob na treningu: Lukaku najavio borbu, Lautaro i Konte se "potukli" do koske

Može se primetiti da trener Intera nije uzeo za zlo svom fudbaleru za ponašanje na utakmici protiv Rome

  • 1
Antonio Konte

Foto: Instagram / @inter / Printscreen

Inter je kasno sinoć uspeo da savlada Romu (3:1) u jednom od debi susreta italijanske Serije A, ali je on ostao u senci velike svađe između Lautara Martineza i Antonija Kontea iz 77. minuta utakmice, kada je argentinski igrač prilikom izlaska sa terena uputio nekoliko sočnih psovki svom treneru i šutnuo bočicu koja se nalazila pored terena.

Takvo ponašanje Konte nije mogao da "proguta", pa mu je žestoko prigovorio i dobili smo neviđenu scenu u novom šampionu Italije. Ona je zabrinula navijače Nerazura koji su počeli da se pitaju da li je atmosfera u timu na adekvatnom nivou. Sve je trajalo nekoliko sekundi, nakon čega se umešao pomoćni trener, Gabrijele Orijali, koji je uspeo da primiri čitavu situaciju.

A da je sve samo bilo "u žaru borbe" potvrđuje video snimak sa Instagram profila Intera, u kojem su igrači i stručni štab rešili da rekreiraju jučerašnju svađu i borbu u vidu parodije. Romelu Lukaku se prijavio da "najavi" veliki okršaj između svog saigrača iz trenera.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Inter 🏆🇮🇹 (@inter)

 

Nakon toga, na snimku možemo videti Lautara Martineza u jednom kraju improvizovanog ringa, odnosno Antonija Kontea sa druge strane kako nose boks rukavice. I jedan i drugi nisu mogli da prestanu da se smeju, dok je Belgijanac pompezno najavljivao veliku "tuču". Naravno da do nje nije došlo, ali je ovo samo bila potvrda da u Interu vlada izuzetno zdrava atmosfera, koja ih je uostalom i povela do Skudeta i prekida dominacije Juventusa.

Video: Ronaldova mama nikad srećnija: Zađuskala nakon što je Sporting osvojio titulu nakon 19 godina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA