Dekijev sin je velika nada našeg fudbala: Postigao golčinu u pobedi kadeta Srbije protiv Crne Gore!

Od Aleksandra možemo dosta da očekujemo u budućnosti

  • 4
Aleksandar Stanković Foto: MN Press

Kadetska reprezentacija Srbije nastupila je danas u finalu memorijalnog turnira "Miljan Miljanić". Izabranici selektora Radovana Krivokapića sastali su se sa Crnom Gorom i odneli su prilično komotnu pobedu (2:0), te time podigli trofej. Ono što je naročito interesantno jeste da je oba pogotka postigao kapiten, Aleksandar Stanković, inače sin trenera Crvene zvezde, Dejana Stankovića.

Srbija je prethodno u polufinalnom duelu ubedljivo savladala Bugarsku (3:0), dok je Crna Gora remizirala sa Severnom Makedonijom, ali je bila bolja nakon izvođenja jedanaesteraca. Kao što smo već pomenuli, golova u regularnom delu meča nije bilo, a nakon penala bilo je 6:5 za današnjeg rivala naše selekcije.

Jedan od pogodaka koji je postigao Aleksandar Stanković bio je naročito impresivan. Sevnuo je projektil, a možemo reći da bi prilično impresioniran time bio i Dejan Stanković. Zaista gol za televizijske špice.

Video: Sin Dejana Stankovića projektilom doneo Srbiji trofej: I otac bi mu pozavideo na topovskom šutu!

Treba još napomenuti da će tim koji predvodi Radovan Krivokapić vrlo brzo postati "takmičarski", pošto će nastupiti u prvom krugu kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo za kadete. S obzirom na igre prikazane na memorijalnom turniru, možemo da se nadamo plasmanu na kontinentalnu smotru.

Video: Stanković je bio besan na igrače na poluvremenu: Neka vam oni kažu šta sam im rekao!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    13. maj 2021 | 20:26

    Ma čim je dekijwvo nema greške. Što čeka puksi. Odmah u A reprezentaciji

  • baba smilja iz darosave

    13. maj 2021 | 19:56

    trba svaki dan da se hvali i da se pisu reci hvale o njemu tako da kad stasa za A selekciju moze da se proda u azerbejdzan

  • Mirjana

    13. maj 2021 | 20:24

    Zelim ti da budes jos veci igrac od Dekija I sjajan si primer mladim ljudima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA