≫ 

Real demonstrirao silu protiv Granade i spakovao četiri gola, Atletiko još ne može da slavi titulu!

Ubedljivi Kraljevići nagovestili trku udvoje u poslednja dva kola Primere

  • 0
Fudbal, FK Real Madrid, FK Sevilja

Foto: Tanjug/AP

Atletiko možda jeste sinoć napravio veliki korak ka osvajanju titule u španskoj Primeri pobedom protiv Sosijedada, ali ne znači da će do kraja samo moći da se prošeta i podigne trofej. Naprotiv, Real im ponovo diše za vratom nakon ubedljive pobede protiv Granade u gostima, što znači da Jorgandžije neće smeti nijednom da kiksnu u poslednja dva kola, ako misle da postanu novi šampioni Španije - 1:4 (0:2).

Potpunu dominaciju prikazao je Real i dokazao da se neće tek tako prepustiti u borbi za titulu. Više šuteva ka golu, daleko veći posed i konkretnije prilike imali su Kraljevići pred golom Granade, što je rezultiralo jako ubedljivom pobedom, možda i većom nego što je bilo očekivano.

Već u 17. minutu je Modrić doveo Real u prednost na asistencijom Gutjereza, da bi Kraljevići u pravom trenutku, u nadoknadi vremena prvog poluvremena duplirali prednost. Strelac je bio Rodrigo, a loptu mu je na tacni servirao Marvin. Već tada je bilo jasno da je tim iz Madrida na pragu velikog trijumfa.

Međutim, Granada se vratila u igru u 70. minutu utakmice. Nije imao Real ni mnogo sreće, pošto se lopta nakon odbrane Tiboa Kurtoe našla tačno na levoj nozi Moline, koji nije imao problem da je prosledi u praznu mrežu, koju niko drugi nije branio u tom momentu.

Ali nada domaćih nije preterano dugo potrajalo. Napravila je odbrana Granade glupost kada je propustila loptu Edena Azara u 75. minutu, ona je došla do Odriozole, koji je snažno šutirao sa jedanaest metara u levo rašlje i pogodio. A samo minut kasnije, stavljena je poslednja tačka...

Tek što smo krenuli sa centra, fudbaleri Reala su oduzeli loptu igračima Granade, golman gostiju istrčao je da izbije loptu kada ne treba i Karim Benzema ga je za to kaznio - golom. Prosto je neverovatno da je čuvar mreže na ovako visokom nivou napravio takvu grešku.

Sve u svemu, Real se neće mnogo žaliti, opet je drugi na tabeli, u sendviču između Atletika i Barselone. Jorgandžije imaju dva boda više, a Katalonci dva boda manje. Čeka nas ludi rolerkoster do kraja sezone.

Video: Sin Dejana Stankovića projektilom doneo Srbiji trofej: I otac bi mu pozavideo na topovskom šutu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA