≫ 

Katastrofa: Brazilski fudbaler pokazao snimak razorenog stana nakon raketnog napada Hamasa na Izrael

Vidal je u Izrael stigao prošle godine u avgustu

  • 7

Sve tužnije slike stižu nam iz Izraela gde se trenutno odvija sukob Palestinaca iz pojasa Gaze i izraelskih snaga, a svoju situaciju podelio je igrač Hapoela iz Petah Tikve, Higor Vidal, koji je snimio situaciju nakon raketnog napada na taj grad.

Vidal je u Izrael stigao prošle godine u avgustu, a šokiran je situacijom koja je zavladala i stanjem koje je zatekao u svom stanu gde živi sa porodicom.

- Ovo je moj stan u Petah Tikvi nakon napada Hamasa. Ovaj snimak vam pokazuje kakvi su to ljudi. Ponašaju se kao životinje, napadaju nevine ljude kao što sam ja, moja žena i moje dete. Prestanite da govorite kako Izrael napada Gazu, molim vas. Iz Gaze napadaju nevine ljude u Izraelu. Nemojte da verujete medijima koji vam govore da Izrael ubija ljude u Gazi, jer to nije istina. Izrael se samo brani od terorista. Niko ne zaslužuje ovo - napisao je Vidal na svom Instagram profilu.

Video: Gaza poslala ko zna koliko raketa u Tel Aviv: Nebo kao da je neko išarao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Viki

    14. maj 2021 | 09:01

    Hamas je teroristicka organizacija koja vlada strahom u Gazi. Koriste zene i decu kao zivi stit. Pre bi potrosili novac za rakete nego pomogli svojoj sirotinji. Vec odavno ptovociraju, bacaju rakete sporadicno, salju zapaljive balone. Glupo je optuzivati Izrael zato sto se brani samo zato sto Ameri se ne mesaju.

  • Zlizo

    14. maj 2021 | 09:37

    Dzaba ovakve vesti, svi mi znamo ko napada a ko se brani.

  • vojvoda

    14. maj 2021 | 10:29

    Branili smo se i mi na Kosovu pa smo na kraju ispali teroristi u sopstvenoj zemlji ... Brazil , Izrael ... su priznali naše teroriste i priznali teritoriju Srbije kao njihovu zemlju . Zato dragi moj fudbaler ne moj nas da učiš kako izgleda kada te neko. Ombarduje i postavlja lažne informacije . Naučite bre da poštujete suverenitet drugih država a za drugo će mo lako . Dogodine na Kosovu !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA