≫ 

Sprema se senzacija: Kristijano Ronaldo se vraća u klub gde je ponikao, to garantuje njegova majka!

nteresantno je da će se za taj transfer pobrinuti i njegova majka, Dolores Aveiro, koja je naglasila da ide u Italiju da priča sa njim

  • 0
Kristijano Ronaldo Foto: MN Press

Sve više priča o odlasku Kristijana Ronalda iz Juventusa, ali mediji su sigurniji u njegov odlazak iz torinskog giganta nego u to gde bi on mogao da nastavi karijeru. Sada je i to na vidiku, jer, Portugalac je spreman da se vrati u Sporting!

Povratak Ronalda u Portugal je sada realnost, a njegova želja da napusti Italiju je sve veća, pogotovo posle činjenice da je njegov klub odavno izgubio trku za titulu, a sada se bori i za mesto u Ligi šampiona koje bi moglo lako da izmakne.

Sporting je postao tamošnji šampion, igraće u najelitnijem evropskom takmičenju, te bi i to mogao da bude okidač za mogući prelazak.

Interesantno je da će se za taj transfer pobrinuti i njegova majka, Dolores Aveiro, koja je naglasila da ide u Italiju da priča sa njim, te da će Kristijano naredne sezone igrati za tim iz Lisabona jer će ga ona nagovoriti.

Ronaldo je ponikao u Sportingu, igrao za mlađe kategorije, a za prvi tim je odigrao 25 mečeva i postigao tri gola.

Video: Ronaldova mama nikad srećnija: Zađuskala nakon što je Sporting osvojio titulu nakon 19 godina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA