≫ 

Predsednik Vojvodine: Lalatovića je trebalo da oteramo pre četiri meseca

Svi znamo da se Lalatović mesecima žalio zbog toga što se igračima duguje

  • 5
Nenad Lalatović, Žan Kristof Bajbek Baebek

Foto: Marko Jovanović

Predsednik novosadskog kluba Dragoljub Samardžić u intervjuu za Politiku prvi put javno kritikuje odlazećeg šefa struke Nenada Lalatovića.

Vojvodina mu nije dala otkaz, jednostavno, sam se odlučio na taj potez. Iskreno, trebalo je da ga oteramo još pre četiri meseca, kada se ozbiljno mešao u posao uprave, ljudi koji vode Vojvodinu. Ostala su još dva kola do kraja, njemu ugovor ističe 31. maja. Upravni odbor je na glasanju (5:1) odlučio da sa Lalatovićem ne produžimo saradnju i na tu priču smo stavili tačku - otvoreno će Samaradžić za Politiku.

Ne ulazi doduše u organizacione probleme u novosadskom superligašu, a svi znamo da se Lalatović mesecima žalio zbog toga što se igračima duguje, što nemaju ni kome da se obrate. Samaradžić pak uzvraća tvrdnjom da ni Lalatović nije ispunjavao sve obaveze.

Prošle nedelje nije dolazio na treninge. Juče se nije pojavio na konferencijiza novinare. Svuda u ozbiljnom svetu bio bi drastično kažnjen za takvo ponašanje. Jer ipak je on profesionalno lice u klubu gde prima novac za svoj rad. Jednostavno, onog časa kada je saznao da razmišljamo da mu ne ponudimo saradnju radio je šta je hteo. Hvala mu za sve što je do sada uradio za Vojvodinu, ali klub od ovog leta ima nove planove - zaključio je Samardžić.

Video: Zagrljaji i muški poljupci: Lalatović i Stanković posle meča koji je odlučio šampiona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤷‍♂️

    14. maj 2021 | 09:30

    Da ste ozbiljan klub verovatno bi reagovali kao ozbiljan klub da je sve to istina. Ovako, sve sto je pricao je verovatno istina, pa sada pokusavate da se kao operete od toga. Ne kazem da je on neki strucnjak ali ocigledno nema problem da kaze kada nesto nije ok

  • nibrS

    14. maj 2021 | 13:30

    A kako bi se onda grlio, ljubio i proslavljao sa protivničkim trenerom svoj otkaz, poraz na utakmici i auto gol...

  • Džek

    14. maj 2021 | 14:53

    Trebalo ga je odavno oterati iz srpskog fudbala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA