≫ 

Hvalospev Nikoliću, pa konferencija: Stanoje se divio kolegi, kritikovao pomeren termin zadnjeg kola

Trener Partizana izneo očekivanja pred meč protiv Voždovca

  • 5

Trener Partizana Aleksandar Stanojević održao je konferenciju za novinare uoči meča protiv Voždovca u Humskoj u subotu od 16 časova. Pre svojih očekivanja pred meč, iskoristio je priliku da čestita Marku Nikoliću na osvajanju Kupa Rusije.

- Pre nego što započnemo priču o Voždovcu, koristim priliku da čestitam Marku Nikoliću na izvanrednom uspehu, osvajanju Kupa Rusije. Reprezentuje našu zemlju i struku na pravi način i mi partizanovci smo srećni i ponosni zbog njega - počeo je Stanojević izlaganje pred sutrašnji meč.

- Meč sa Voždovcem nam dolazi posle jakog ritma treninga, u kome smo podigli intenzitet pripremajući se za finale Kupa. No, bez obzira, izlazimo sa najjačim sastavom u ovom momentu. Biće određenih rotacija, ali ne da bismo nešto remetili. Potpuno smo spremni, znamo da rival vodi borbu za opstanak, znamo i šta žele, mwdjutim, igramo na svom stadionu i imamo svoje dobro poznate ciljeve.

Kako cete iskoristiti preostala dva meča do finala Kupa, hoće li neko od aduta biti pošteđen napora?

- S obzirom na činjenicu da igramo na tri dana, biće određenih rotacija. Možda bude i debitanata, ali to zavisi od situacija na meču. Pomeren je i termin poslednjeg meča sa srede na utorak, što nam iskreno i ne odgovara, ali takav je plan.

Da li će Partizan tokom leta dovoditi igrače iz Superlige?

- Ima igrača svuda, ali ne bih sada da pričam o tome, jer ima dva meča do kraja. Radimo, skauting služba i ljudi iz kluba su već duboko u tome.

Jeste li razgovarali sa Bibrasom Nathom o trenutnoj situaciji u Izraelu?

- Juče smo njemu i Sumi čestitali praznik, ali o tamošnjoj situaciji nismo pričali, jer sam bio u Izraelu i tamo su te stvari skoro normalne. Ipak, kako je eskaliralo, pričaćemo danas sigurno na treningu.

Jesu li Suma i Marković dosegli nivo spreme da protiv Voždovca budu starteri?

- Videćemo, zavisi od njih najviše. Podigli su nivo treninga i biće u najužoj konkurenciji za tim, pa ćemo da vidimo koliko mogu da pomognu i nama i sebi.

Pratite li borbu za opstanak i s obzirom na činjenicu da je Voždovac u opasnoj zoni hoće li to dodatno motivisati vaš tim?

- Pratim, naravno. Što se Partizana tiće, sam dres kluba je dovoljan motiv, još igramo na svom stadionu, ne može niko da bude motivisaniji od nas.

Video: Ovo je teže bilo promašiti nego pogoditi: Stevanovićev promašaj s metar će se vrteti na TV špicama!

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SrbskiBek

    14. maj 2021 | 19:39

    Gromada se "priprema" za finale kupa !!! oce opet u bunker ili sad ima drugi "plan" !??

  • jovo

    14. maj 2021 | 22:00

    Kako se bunkerasi pripremaju za ne bitni kup Slavice Cukteras .To je za gromadu biti ili ne biti.Ako izgube gromada dobija nogu.

  • bg

    14. maj 2021 | 20:49

    Rupasi na aparatima 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA