Potez igrača Monaka koji je oduševio svet: Zgazili rivala u polufinalu, pa im odali počast

Ovaj gest definitivno neće biti tako lako zaboravljen

  • 3
FK Monako

Printskrin: Twitter/@AS_Monaco

Fudbaleri Monaka plasirali sus e u četvrtak veče u finale Kupa Francuske, a nedugo nakon meča protiv četvrtoligaša Rumili Valiersa privukli su pažnju svetske javnosti!

Kneževi su u gostima slavili rezultatom 5:1, nakon tog duela su napravili špalir za domaće fudbalere kako bi im odali počast zbog toga što su kao amaterski klub dogurali do polufinala.

- Čestitam protivnicima na ovoj utakmici. Igrali su dobro, pogotovo u prvom poluvremenu - rekao je trener Monaka Niko Kovač, te se osvrnuo na razgovor sa trenerom domaćeg tima:

 

- Dao sam mu kompliment, jer napravio veliki uspeh sa klubom iz 4. lige. Svaka im čast, odradili su dobar posao. To sam mu rekao. Trener je kao i ja, znam kako se oseća, o čemu razmišlja i koliko želi pobedu Moramo se držati zajedno.

Monako će u borbi za trofej igrati protiv Pari Sen Žermena koji je na penale izbacio Monpelje, uz napomenu da će Sveci u borbu za trofej morati bez Nejmara koji je suspendovan zbog žutog kartona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA