Bomba iz Italije: "Lautaro Martinez ide u Atletiko Madrid"

Bivši igrač Intera lansirao bombastičnu informaciju

  • 1
Lautaro Martinez

Foto: Tanjug/AP

Lautaro Martinez je bio jedan od najboljih igrača Intera i jedan od najzaslužnijih za osvajanje titule, prve posle 10 godina za klub iz Milana. Ipak, već na leto bi sjajni Argentinac mogao da završi svoju epizodu u Interu.

Lautaru sa Interom ugovor ističe naredno leto, pa Neroazuri sada imaju poslednju šansu da ga prodaju i zarade ukoliko ne odluči da produži ugovor.

Iako se u prošlosti spekulisalo da bi karijeru mogao da nastavi u Barseloni ili Realu, bivši igrač Intera, Nikola Ventola, dao je bombastičnu informaciju da će Lautaro karijeru nastaviti u Atletiko Madridu.

Navodno trener Jorgandžija Dijego Simeone, koji je njegov zemljak, ima sjajan odnos sa Lautarom i ceni njegove kvalitete.

- Baciću bombu. Lautaro Martinez prelazi u Atletiko Madrid. Sve je završeno i on će otići tamo. Rekli su mi da je ovde sve završeno i da će biti dobro plaćen - rekao je Ventola.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • XNXX

    14. maj 2021 | 16:37

    I treba da ide, u Interu jedva da je odigrao neku celu utakmicu! Stalno ga je menjao u drugom polivremenu, a Lukaku-a nije smeo da menja...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA