Kataijev jubilej u dresu Zvezde!

Krilni vezista odigrao 100. meč u crveno-belom dresu

  • 0
Aleksandar Katai

Foto: crvenazvezdafk

Fudbaleri Crvene zvezdepobedili su Bačku rezultatom 5:0, a nema sumnje da će ovaj meč zauvek ostati u sećanju krilnom vezisti crveno-belih Aleksandru Kataiju!

Naime, Katai je upao u igru u drugom poluvremenu i na taj način je zabeležio 100. nastup u crveno-belom dresu.

- Veoma mi je drago zbog ovog jubileja, zaista mi znači svaki minut koji provedem na terenu u crveno-belom dresu. Žao mi je što nema navijača na tribinama da podele sa nama igračima ovako velike uspehe. Jedan dug period iza nas, uspešna sezona, mnogo vezanih pobeda i utakmica bez poraza. Takođe mi je veoma drago što iz utakmice u utakmicu nastavljamo naš cilj koji smo zacrtali na početku sezone, a nadam se da ćemo ga i ostvariti - rekao je Katai.

Govorio je krilni napadač našeg kluba o značaju brojnih rekorda koje je Crvena zvezda oborila u ovoj sezoni.

- Sa jedne strane to stvarno lepo zvuči lepo zvuči, a sa druge smatram da nama fudbalerima to i nije toliko bitno. Važno je da ispunimo naše ciljeve, nastavimo da osvajamo titule, kao i da igramo na velikim evropskim takmičenjima. Jako je lepo obarati rekorde, ali nije primarno - zaključio je Katai.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA