Lalatović: Još jedan autogol predsednika Voše, priča o meni dok svi žalimo zbog smrti Kosanovića

Imao je Lalatović mnogo štošta da kaže posle meča sa Spartakom

  • 5
Nenad Lalatović

Printskrin: Youtube/Fk Vojvodina

Trener Vojvodine Nenad Lalatović rekao je na konferenciji za medije da je rezultat utakmice protiv Spartaka bio u drugom planu zbog prerane smrti sportskog direktora „stare dame“ Milana Kosanovića.

Podsetimo, Voša je remizirala sa Spartakom koji je ostao u Superligi, a nakon meča Lalatović je najpre izjavio saučešće porodici preminulog Milana Kosanovića.

Najpre bih izjavio saučešće porodici Kosanović. Na veliku žalost, izgubio je bitku sa koronom. Srpski fudbal i Vojvodina izgubili su sjajnog stručnjaka i velikog čoveka. Otišao je prerano. Žao mi je njegovog sina, koji je dolazio svaki dan sa svojim ocem na stadion i zato smo danas svi u crnini – izjavio je Lalatović.

On se potom osvrnuo na utakmicu i još jednom čestitao svojim igračima na odličnoj sezoni.

Ovaj meč nije mogao ništa ni da nam donese, niti da odnese. Igrali smo bez četiri, pet standardnih igrača. Nisam bio zadovoljan igrom u prvom poluvremenu, ali zato smo se popravili u drugom. Izjednačili smo posle jedne prelepe akcije, Mrkaić je dao lep gol, kasnije smo imali još jednu stopostotnu šansu. Želim da čestitam mojim momcima na svemu, ostali smo na trećoj poziciji, da li ćemo tu i ostati, meni i mojim igračima nije sada toliko bitno. Neki od njih nisu želeli danas da rizikuju, da se ne povrede, jer nisu dobili nove ugovore i ja ih apsolutno razumem. Zašto bi rizikovali svoje karijere zbog Vojvodine, jer ovde izgleda ne postoji nagrada za dobar rad i za uspeh, za trofeje, za obaranje klupskih rekorda, za najviše pobeda u istoriji Vojvodine – rekao je Lalatović.

On je naglasio da iz Vojvodine odlazi punog srca i da namerava da se jednog dana vrati.

Meni je puno srce jer znam šta sam dao ovom klubu i znam da je ovaj klub meni dao mnogo. Znam šta sam dao navijačima Vojvodine i šta su oni dali meni. Transparent koji su mi posvetili, ne verujem da je dobio ijedan trener Vojvodine. Žao mi je što odlazim, ja to nisam želeo, ali jeste gospodin Samardžić. Mislim da nije bilo ni vreme, a ni mesto za onakve izjave u danu kada je srpski fudbal ostao bez jednog velikog stručnjaka, ali je još jednom sam sebi dao gol. Danas je trebalo da pričamo o tome da je Vojvodina izgubila jednog velikog čoveka kao što je Kosanović i takva izjava mu nije bila potrebna – istakao je Lalatović i nastavio:

- O mom odlasku odlučivalo je nekoliko ljudi, Upravni odbor, ja njih ni ne poznajem niti mi je njihovo mišljenje bitno. Oni su prolazni, oni će otići, a ja ću se jednog dana vratiti, da osvojim sa svojom Vojvodinom titulu. Ja od sveg srca Vojvodini želim sve najbolje. Sve ono što bih poželeo svojoj porodici, želim i Vojvodini – naglasio je Lalatović koji nije želeo da otkrije gde će nastaviti karijeru, samo je pomenuo „da ima ponuda“.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • НС ДУНАВ

    15. maj 2021 | 21:00

    Ајде доста више препуцавања,време ће показати ко је био у праву.Војводина је ЈЕДНА ЈЕДИНА и за увек,а ви сте сви пролазни.

  • Pana

    14. maj 2021 | 23:08

    Ide u Sarajevo!

  • Marko

    15. maj 2021 | 08:37

    Pa ti si ga do juče pljuvao, a sada ga žalis

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA