≫ 

"Katastrofa, drugi misle da mogu da utiču na neke stvari": Trener Spartaka emotivno o Superligi

Njegov tim je sinoć izborio opstanak bodom protiv Vojvodine na "Karađorđu"

  • 9
vladimir buač Foto: youtube/Superliga

Sedmi na tabeli, a opet su morali da strepe sve do pretposlednjeg kola oko toga da li će se i naredne sezone naći u najjačem rangu srpskog fudbala. Ipak, igrači Spartaka iz Subotice su svoj cilj ostvarili remijem sa Vojvodinom u Novom Sadu (1:1) u meču koji Lalama nije puno značio, pošto su već obezbedili prohodnost u kvalifikacije za UEFA Konferencijsku ligu.

Nedavno je trener Vladimir Buač prilično slikovito opisao stanje u Linglong Superligi, naglasivši da stalno duvaju "neki suprotni vetrovi" koji ne dozvoljavaju Spartaku da ranije obezbedi opstanak, a posle meča sa Vojvodinom je još jednom rešio da progovori o čitavoj situaciji.

Kada se malo bolje pogleda stvar, videće se da je Spartak ove sezone umnogome bio jedno od najprijatnijih iznenađenja šampionata, u jednom momentu pokušao je da konkuriše i za plasman u evropska takmičenja, ali ga je koštala serija od pet vezanih poraza, zbog koje je došao u situaciju da strahuje za opstanak u Linglong Superligi Srbije.

- Očekivao sam bod, samo zato što nam je bio potreban. Katastrofa je što smo došli u situaciju da nam treba bod. Mi smo svoj cilj ostvarili. Neki ljudi misle da je sve zapisano, dok drugi misle da svojim radom mogu da utiču na neke stvari. Mislim da je možda bilo zapisano drugačije, ali mi smo učinili sve da ostanemo u Superligi - rekao je Buač posle utakmice sa Vojvodinom.

Inter je uzeo titulu, ali trener Antonio Konte sigurno ima veliku želju da danas (18.00) na gostovanju bivšem klubu Juventusu osujeti pokušaje Stare dame da se domogne mesta koje vodi u Ligu šampiona, pa nas očekuje izuzetno zanimljiv meč. Kvota na keca u Torinu je 2,20, na iks 3,45, a na dvojku 3,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus - Inter.

Video: Ode Aranđel Stojković u maline: Tufegdžić ga driblingom poslao po burek, pa doneo vođstvo Spartaku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • HERO

    15. maj 2021 | 08:14

    Gospodin Buač ko su ti neki i ko su drugi? Dajte bre više ta imena pa da se pokrene istraga ako imate dokaze.

  • ZALE GROBAR

    15. maj 2021 | 08:59

    Kaži otvoreno da je Zvezda odgovorna za ovaj haos u ovoj tužnoj i žalosnoj super ligi. Oni su pokretači nameštanja, zajedno sa Lalatovićem i TONČEVIM.

  • Nikola

    15. maj 2021 | 10:54

    "Pošteni" Spartak- SRAM TE BILO!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA