≫ 

Zidan napušta Real! Održao sastanak sa igračima i poručio: Idem iz kluba!

Prvi kandidat da ga nasledi jeste Raul, tu su još i Alegri i Lev

  • 8
Britain Soccer Champions League

Foto: Tanjug/AP

Francuski trener Zinedin Zidan na kraju sezone definitivno napušta Real iz Madrida, javljaju španski mediji!

Ekskluzivu donosi Fernando Burgos sa radija "Onda Cero" i navodi da je Zidan već rekao igračima da napušta "kraljevski klub", i to pre meča sa Seviljom u kom je Real u nadoknadi izvukao bod (2:2).

Zidan je dan pred meč, dakle na treningu, održao razgovor sa igračima i upravo je to razlog zbog čega je konferencija za medije kasnila. Navodno, Zidan je dugo razmišljao i došao do zaključka da je vreme da se "skloni sa strane", jer je njegovo vreme u Realu prošlo.

- Postoje trenucim kada treba da budete negde i trenuci kada morate da odete za dobro svih - rekao je Zidan pred meč sa Atletik BIlbaom koji je na programu u nedelju popodne.

Ovo je Zidanov drugi odlazak iz kluba, a ukupno je osvojio 11 trofeja. Mogao bi i 12. ukoliko Real uspe da nadoknadi dva boda manjka za Atletikom u preostala dva kola.

Na klupi bi, tvrdi Marka, mogao da ga zameni Raul koji, doduše, ima i ponudu Ajntrahta, dok se u vezu dovode i Masimilijano Alegri i Joakim Lev.

>>> Još dva kola nade za Real da može do titule. A može samo ako uzme šest bodova, a Atletiko ne pobedi u oba kola. Real danas (18.30) ima teško gostovanje Bilbau, a kvota na dvojku je 1,55, dok je dupla šansa 1X 2,44. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bilbao - Real Madrid.

Video: Od Pelea i Maradone do Zidana, Mesija i Kristijana: Ovako izgleda Promenada šampiona u Monte Karlu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA