≫ 

Teške optužbe na Nejmarov račun: Pretio mi je smrću, naredio da me opljačkaju, mora da ide u zatvor

Od Nejmara se traži i odšteta od milion dolara

  • 0
Neymar, Nejmar Foto: Tanjug/AP

Brazilski napadač Nejmar trenutno prolazi kroz težak period u svom životu! Nakon što je izgubio polufinale Lige šampiona, potom dobio i crveni karton zbog kog neće igrati finale Kupa Francuske, as Pari Sen Žermena se suočava sa teškim optužbama iz domovine zbog kojih mu preti zatvor!

Naime, brazilski borac za ljudska prava Agripino Magaljajes podneo je tužbu protiv Nejmara zbog homofobičnih izjava i pretnji smrću preko advokata, te od pravosuđa traži milion dolara odštete zbog duševnog bola i odlazak fudbalera uza rešetaka.

Magaljaes tvrdi da živi u konstantnom strahu da će biti ubijen i navodi da mu je stan nekoliko puta opljačkan po nalogu Nejmara, a da je celu akciju organizovao advokat. Navodno je i nekoliko puta menjao adresu stanovanja i žali se da ne može da ima normalan život.

U trenutku kada je podneo tužbu, Magaljaes je poručio sudiji da je sve počelo kada je Nejmar snimnjen kako sa prijateljima vređa bivšeg dečka svoje majke Tijaga Ramosa za kog se kasnije utvrdilo da pored žena voli i muškarce.

Zanimljivo, Magaljaes je još 2020. poručio da će tužiti Nejmara, ali je na to čekao evo već godinu dana. Zanimljivo, pomenuti Tijago, bivši dečko Nejmarove majke, napadnut je krajem 2020. godine u Meksiku kada je javno pokazao da su pokušali da ga ubiju.

>>> Blizu je titule Atletiko, baš blizu. A biće još bliže ako danas (18.30) pobedi Osasunu kod kuće - kvota na keca je 1,25, a na kombinazziju 1&3+ 1,98. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko Madrid - Osasuna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA