≫ 

Šou pred trening Bajerna: Bolje da radiš bauštelu sa mnom, nego da igraš u Realu sa Vinisijusom

Navijač ispozivao Alabu zbog selidbe u Madrid

  • 2
fc borussia bayern FK BORUSIJA BAJERN Foto: Tanjug/AP

Do kraja Bundeslige ostalo je još jedno kolo, što znači da će se David Alaba sledećeg vikenda oprostiti od dresa minhenskog Bajerna!

Gde će igrati od leta - to još nije zvanično poznato, ali svi su izgledi da će Austrijanac potpisati petogodišnju ugovor sa Realom.

Upravo je to bio povod za jednog navijača Bavaraca da "isproziva" Alabu u trening centru Bajerna, neposredno pred trening koji je šampion održao pre gostovanja Frajburgu u subotu.

- Alaba, ako želiš da ideš u Madrid i igraš sa Vinisijusom, onda bolje dođi kod mene da zajedno radimo bauštelu - poručio je navijač Bajerna, što je izmamilo osmeh i samom Alabi.

>>> Liverpul je pobedom nad Mančester Junajtedom dao sebi „veštačko disanje“ u borbi za Ligu šampiona, ali mora da nastavi da pobeđuje i nada se kiksevima rivala. Danas (17.30) gostuje odavno otpisanom VBA, a kvota na dvojku je 1,25, dok je kombinazzija 2&3+ 1,58. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za VBA - Liverpul.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA