≫ 

Panika u Lokomotivi zbog Nikolića: Tražio bolji ugovor, pa dobio ponudu da ide iz Moksve i igra LŠ

Srpskog stručnjaka navodno želi Galatasaraj

  • 7
Marko Nikolić Foto: Pavel Bednyakov / Sputnik

Iako bi u poslednjem kolu u nedelju mogao da ostane bez Lige šampiona sa Lokomotivom, Marko Nikolić očigledno radi dobar posao na klupi Mašinovođa!

Kruna svega svakako je nedavno osvojeni Kup Rusije, a ukoliko danas dobije Ural, a Spartak izgubi u Groznom, ići će ponovo i u najelitnije evropskog fudbalsko takmičenje. U svakom slučaju, Evropa je ponovo blizu.

Kao i novi ugovor koji Lokomotiva sprema za Nikolića, mada je tokom vieknda postojala određena drama kada je u pitanju produžetak saradnje. Ruski mediji navode da je Nikolić u subotu dobio ponudu Lokosa za novi trogodišnji ugovor, ali je Srbin isti odbio nezadovoljan finansijskim detaljima.

Međutim, Lokomotiva je odlučila da mu posle meča sa Uralom ponudi onaj sa znatno boljim uslovima, odnosno da će ugovor rasti iz sezone u sezonu i da će na kraju postepeno povećanje zarade doneti Nikoliću 1.6 miliona evra godišnje koliko je svojevremeno imao i legenda kluba Jurij Sjomin.

Problem za Lokomotivu mogla bi da bude navodna ponuda Galatasaraja koji želi upravo Nikolićem da zameni legendarnog Fatiha Terima - uz napomenu da će Turci sledeće sezone igrati kvalifikacije za LŠ.

Mediji u Rusiji ističu da je Galata čak i poslala ponudu nekadašnjem treneru Partizana koji navodno odugovlači sa potpisom za LOkomotivu i zbog toga što od šefa UO kluba Aleksandra Plutnika nema nikakve garancije oko sastava za sledeću sezonu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc

    16. maj 2021 | 12:03

    Grobarija klasicna. Samo da im je sto vise para, a sve neki casovi ljubavi i itd

  • Putin R.S

    16. maj 2021 | 12:12

    A Juventus?? Tamo ce igrati Super Ligu??

  • Džek

    16. maj 2021 | 14:48

    Grof, miloje i lalat ne vrede zajedno ko Nikolić sam

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA