Devojka fudbalera Čelsija žestoko isprozivala Tuhela

Abrahamova lepša polovina ne može da se pomiri da njen dečko nije igrao u finalu

  • 1
FK Kristal Palas, FK Celsi Foto: Tanjug/AP

Dolazak Tomasa Tuehal na kormilo Čelsija bacilo je u drugi plan napadača Plavaca Tamija Abrahama koji u finalu FA Kupa u subotu nije bio čak ni na klupi.

Dok je kod Frenka Lamparda redovno i do sada dao 12 golova u sezoni, uključujući i četiri tokom rute do finala, Abraham je izostavljen sa spiska za meč sa Lesterom koji su Plavci izgubili rezultatom 1:0.

Mnogi fudbalski analitičari su kritikovali Tuhela u subotu zašto Abrahama nije imao makar na klupi, a njima se pridružila i Tamijeva devojka Lea Monro koja je Nemca isprozivala na Instagramu.

- Pobogu, kako ste mogli da donesete odluku da svog najboljeg strelca izpostavite u finalu? Ista osoba koja je postizala golove da bi klub došao do finala? Ovo nema nikakvog smisla - napisala je Lea koja je u međuvremenu obrisala poruku sa Instagram "storija", ali je šteta već načinjena.

Kolika, videčemo na kraju sezone! Ali ne bi bilo nikakvo iznenađenje da Abraham na leto napusti Stamford Brižd. Malo zbog toga što nije po Tuhelovom ukosu, a malo i zbpog ispada soje devojke čije fotografije možete videti ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA