Mihajlović se konačno oglasio o preuzimanju Juventusa: "Može se dogoditi, ali..."

Srpski trener progovorio o mogućem napuštanju Bolonje ovog leta

  • 0
Siniša Mihajlović Foto: Tanjug/AP

Ugledni italijanski časopis Korijere delo Sport je pre nekoliko dana preneo informaciju da je Juventus zainteresovan za Sinišu Mihajlovića, a ubrzo je i direktor kluba negirao mogućnost da se to dogodi.

Siniša Mihajlović je svoju cekopunu trenersku karijeru gradio upravo u Italiji, ukoliko izuzmemo posao selektora srpske reprezentacije i njegovih nekoliko dana u Sportingu.

Već dve godine radi vrhunski posao u Bolonji gde se nalazi na sredini tabele, a njegov rad je privukao pažnju i većih klubova. Juventus će gotovo sigurno ostati bez Lige šampiona i bez Andree Pirla, a neki italijanski mediji upravo u Mihajloviću vide idealnu zamenu.

Direktor kluba je već otkrio da je Srbin rekao da ostaje još godinu dana biti na klupi Bolonje.

Pred meč sa Veronom, Mihajlović je pričao o mogućem napuštanju kluba.

- Sačekajmo, imam još dve godine ugovora a u fudbalu se nikad ništa ne zna šta se sutra može desiti. Naš cilj je da mislimo o utakmici koja je pred nama, moje razmišljanje o Bolonji nije zatvoren ciklus - rekao je Mihajlović, a potom nastavio o nagađanjima gde će nastaviti karijeru

- Moje ime je povezano sa Juveom? Moje ime se često provlači kroz novine i povezuje s ostalim klubovima, ali se nikad ništa ne dešava. Može se dogoditi, ali kao trener želim da razmišljam o radu u trenutnom klubu i prvenstvu. Obezbedili smo opstanak već u 32. kolu, a sada pobedom protiv Verone možemo pretvoriti običnu sezonu u sjajnu - zaključio je Mihajlović na konferenciji za Korijere delo Sport.

Bolonja se nalazi na sigurnoj 11. poziciji i može se popeti još za koje mesto ukoliko pobedi Veronu

Video: Stanojević čestita igračima na ovakvom fokusu na kraju sezone: Na momente dobri, na momente mrtvi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA