Partizanovi kadeti "poleteli" ka tituli: Malo im fali da obore rekord Džigija, Mitra, Markovića...

Oni su vezali čak 24 pobede, čime su zaista dominantno uzeli pehar uz svom uzrastu

  • 3
Kadeti Partizana Foto: MN Press

Partizanova fudbalska akademija još jednom je pokazala svoj veliki kvalitet. Kadetska selekcija crno-belih je današnjom pobedom protiv TSC-a (5:0) na dominantan način uspela da se dokopa trofeja u svom uzrastu, ostavivši sve ostale rivale daleko iza sebe.

Rezultat na poluvremenu je bio 1:0 nakon pogotka Serdara u 20. minutu, a crno-beli su "dodali gas" u nastavku. Isti fudbaler se upisao u strelce u 64. minutu, a prethodno je Veljić gol postigao u 48. minutu. Konačan rezultat postavio je Aćimović pogocima u 86. i 90. minutu utakmice.

To im je bila ukupno 24. pobeda u nizu, što se odavno nije desilo kada pričamo o mlađim kategorijama u srpskom fudbalu. I na sve to, oni su veoma blizu da obore rekord generacije 1994. za koju su nastupali Lazar Marković, Aleksandar Mitrović i Nikola Ninković.

Trener kadetske selekcije je Vladimir Ješić, a njegov sastav će ući u beležnice ukoliko pobedi još dve utakmice do kraja takmičarske godine. U klubu se nalazi još od sezone 2018/19.

Video: Golman Voždovca precenio svoju brzinu i daljinu lopte: Natho pre njega stigao do nje i prevario ga!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA